Demo's en workshops!


Workshop scrapbooking. 29 oktober 2017 vanaf 13:00.

Kosten 10 euro voor 1 layout. Prijs is inclusief een basispakketje materialen. Papier, knoopjes, lintjes, etc.. Gedurende deze workshop maak je onder begeleiding een layout met de materialen van Stampin' Up!. Of je gaat deze middag lekker zelf aan de slag met de materialen.Workshop scrapbooking, watercolor techniek. Datum in overleg.

We maken tijdens deze middag 1 layout met als achtergrond watercolor. Kosten voor deze workshop zijn 10 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van stempels, inkt, stansen en ponsen en basismaterialen zoals papier, knoopjes, tape, etc..

Meer voorbeelden volgen nog.


Workshop kaarten maken met de papierlijn It's my party.
Datum in overleg.

We maken tijdens deze middag 4 kaarten. Het is mogelijk om de voorbeeldkaarten na te maken of lekker zelf aan de slag te gaan met het papier en stempels. Kosten voor deze workshop zijn 10 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van stempels, inkt, stansen en ponsen en basismaterialen zoals papier, knoopjes, tape, etc..

Een kleine selectie van de voorbeelden.

Workshop scrapbooking "travel layout met het papier Going places".
zaterdag 29 oktober vanaf 13:00.


We maken tijdens deze middag 1 layout in het thema travel met het papier going places. Kosten voor deze workshop zijn 10 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van stempels, inkt, stansen en ponsen en basismaterialen zoals papier, knoopjes, tape, etc..

Workshop kaarten maken.

Stampin' Up! workshop kaarten maken, datum in overleg. We maken tijdens deze middag 5 kaarten . De kosten voor deze workshop zijn 10 euro. Dit bedrag is inclusief het gebruik van stempels, inkt, stansen en ponsen en basismaterialen zoals papier, knoopjes, tape, etc..


Demonstraties/workshops Stampin' Up!

Als je zelf zorgt voor minimaal 5 deelnemers, kunnen we ook samen een datum/tijd afspreken. Dit kan bij mij thuis of bij jou thuis (Rotterdam Oost, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het te maken project. En na afloop is er de mogelijkheid om producten te bestellen. En als hostess doe je het niet helemaal voor niets. Afhankelijk van het totaal bedrag van de bestellingen mag je wat extra's uitzoeken.
Voor meer informatie kan je me mailen magicalscrapworld@hotmail.com.
Groetjes,
CynthiaGeen opmerkingen:

Een reactie posten