vrijdag 30 december 2011

Leuke weetjes

Op mijn website stonden allerlei leuke weetjes die ik de afgelopen jaren ben tegengekomen op het net..... Omdat mijn site zal verdwijnen, heb ik de leuke weetjes naar hier gekopieerd. Met een nieuw weetje erbij. Een weetje dat ik helemaal vergeten ben op mijn website te vermelden.

In oktober 2009 kreeg ik een mail van de Executive Assistent van cosmo Cricket. Of ze een layout van mij mochten plaatsen op hun facebook fanpage. 


Hieronder staan de weetjes gekopieerd van mijn website.

Groetjes,
Cynthia

En weer een leuk nieuwtje.....
Een franse google internet groep heeft een challenge verzonnen. Het heet "à la recherche de la nouvelle star" (op zoek naar de nieuwe ster). Het komt er op neer dat de leden van de groep een aantal hints krijgen. Met die hints moeten ze op zoek gaan naar de bijbehorende scrapster. En deze keer hebben ze mij (hamtaro807) gekozen. Ik kwam hier achter doordat er op mijn favoriete site two peas ineens een aantal lo's verschenen waar bij stond dat ze geïnspireerd waren door mijn werk. Na wat speurwerk kwam ik er achter dat een aantal franse scrapsters een LO gemaakt hebben gebaseerd op mijn werk. Een hele eer natuurlijk. Hieronder staan een aantal links naar deelnemers aan deze challenge.
http://le-scrap-d-alex.over-blog.com/ (bericht van 21 februari 2008)

Quinn goes Australia.

Via de website two peas in a bucket ben ik benaderd door een marketingmedewerker van de Australische scrapbookwinkel Aussie Scrap Source. Ze vroeg toestemming om een LO van mij te plaatsen op hun website. Ik heb natuurlijk direct ja gezegd. Aussie Scrap Source is namelijk een website waar ik vaak inspiratie op doe. Hieronder de link naar de site van 8 juni 2007 waar onderaan een LO van Quinn te zien is. Het thema was Junkitz.

Ronan goes America.
Op 2 augustus 2007 is een LO van mij uitgeroepen tot LO van de dag op de website two peas in a bucket. Ook hier was ik natuurlijk erg trots op. De LO heeft de hele dag op de voorpagina van de site gestaan. In de gallerij stond de LO bovenaan uitgelicht. Hierdoor kreeg mijn LO erg veel kijkers. In 24 uur tijd hebben 1453 mensen mijn LO bekeken. 36 mensen hebben een reactie achter gelaten. En de reacties waren verpletterend. 1 iemand schreef zelfs dat mijn LO de mooiste LO was die in tijden op two peas was geplaatst. Geweldig om te lezen natuurlijk. De LO en de reacties hierop zijn te bekijken op onderstaande link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten