donderdag 20 december 2012

gescrapte kerstcadeautjes

Ieder jaar maak ik voor een aantal mensen een kleine kerstattentie. Gewoon om iets te geven te hebben. Dit jaar heb ik gekozen voor potten met een kaars erin. En mooi versierd met kant, touw, een etiket en een ijzeren bel eraan. Eigenlijk mag ik ze nog niet laten zien, maar zeg er gewoon niet bij voor wie ze zijn dus dan blijft het een verrassing.







groetjes,
Cynthia


3 opmerkingen:

  1. Hoi Cynthia,
    dat ziet er heel leuk uit! Altijd leuk om verrassinkjes weg te geven he?? Mijn zusje en ik zeggen wel eens tegen elkaar: geven is eigenlijk nog leuker dan krijgen. Wij verkneukelen ons altijd op het moment dat iemand anders ons cadeautje openmaakt. Dat ken jij vast ook wel...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat wel. Maar heb ook minder leuke ervaringen gehad. Heb een keer potje gemaakt met lekkers erin. Reactie oh lekker, potje werd leeggekiept op een schaaltje op tafel en het potje ging de keuken in. Waarschijnlijk richting glasbak. Dus ik heb daar wel van geleerd. Niet iedereen ziet dat er heel veel werk in zo'n cadeautje zit. Daar moet je wel rekening mee houden.

      Verwijderen
  2. Wat een leuke potjes en wat veel werk. Ik herken het wel dat niet iedereen weet hoeveel werk het is. Ik moet toch eens beter om me heen kijken als ik in een winkel rond loop en bedenken dat ik er nog wel eens wat mee kan.

    BeantwoordenVerwijderen