vrijdag 17 mei 2013

Friends

Nog niet zolang geleden is de vis van Ronan na 7 jaar overleden. Hij kreeg de vis toen hij 5 was. Zo klein als hij was, hij wist het precies. Vissen wilde hij. En nog steeds. Een ander huisdier hoeft hij niet. In die tijd heeft Schnappie 2 maatjes gehad. Goudvissen van Quinn gaan niet zolang mee helaas. Nemo heeft een jaar of 3 geleefd en vorige zomer is tijdens onze vakantie Pino overleden. Inmiddels heeft hij Stippel (de kleine vis op de foto). De grote vis is Schnappie. Hier even tijdelijk in de goudvissen emmer om het aquarium eens goed te reinigen. Inmiddels heeft Stippel een nieuw maatje. Moon. En is Ronan weer helemaal blij. Dit zijn geen sluierstaarten. Minder mooi, maar wel iets sterker.

Ter nagedachtenis aan Schnappie (en Pino en Nemo) heb ik voor Ronan een layoutje gemaakt met een foto van zijn vriendje.
Deze layout heb ik gemaakt naar aanleiding van een ABC opdracht op scrapforum Channie&Co. Ik kreeg de letter U, maak een layout met uitsteeksels. Als uitsteeksels 4 tags, ster, journalspot en een strookje met postzegelrand.

groetjes,
Cynthia


4 opmerkingen:

 1. Supergaaf lootje zeg en wat een leuk idee om die vissenvriendjes te scrappen. Wat maak jij toch mooie dingen, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Ik heb inmiddels heel wat mislukte foto's van onze goudvissen. Het is best lastig om ze te fotograferen. Ze hangen zelden stil. Het glas weerspiegeld dus is het snel te donker want flitsen gaat niet. Binnenkort maar eens een uurtje uittrekken om een foto van Moon en Stippel te maken. Wat dat betreft kan je beter een poes, hond of konijn hebben hoor. ;)

   Verwijderen
 2. Wow wat een super gave layout en die foto super!!

  BeantwoordenVerwijderen