vrijdag 25 oktober 2013

november kerstkaarten challenge

Vorig jaar heb ik gedurende de hele maand november een kerstkaarten challenge gehouden. Gewoon voor mezelf en een aantal anderen die gezellig met mij mee deden. De uitdaging was, iedere dag 1 kerstkaart maken. Aangezien ik inmiddels wat meer verplichtingen heb dan vorig jaar twijfel ik erg of ik iedere dag een kaart ga halen. Het moet wel leuk blijven. Dus was ik eigenlijk van plan om dit eenmalig te doen. En toen kreeg ik vragen.....ga je dit jaar weer iedere dag een kaartje maken. Hmmmmm, nou zal ik dan toch maar? Het probleem zit hem bij mij vooral in de versieringen. Halverwege de maand ben ik door mijn voorraadje versiersels heen. De variatie is dan zoek en daarbij verdwijnt dan ook mijn inspiratie. Om het toch leuk te houden, zal ik de eerste 2 weken iedere dag een kaartje maken en daarna overgaan, naar om de andere dag een kaartje. Offffff.......misschien ga ik toch wel gewoon lekker iedere dag een kaartje maken. Is gewoon een beetje afhankelijk van de hoeveelheid versieringen die ik dan heb.

Om alvast in de kerstkaarten stemming te komen, volgt hier een voorproefje van een kaartje dat ik afgelopen weekeind heb gemaakt.
Ook dit kaartje is net als de vele andere kaartjes die ik maak te koop. Deze kost 1,50 en wordt geleverd met enveloppe.


Doen jullie gezellig met me mee?

groetjes,
Cynthia

6 opmerkingen:

 1. Knap hoor iedere dag een kaart. Maar dit voorproefje is al een mooie. Groetjes en succes, mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Cynthia,
  ja, ik herinner me nog dat je onvermoeibaar elke dag ene kerstkaartje plaatste. Ook had je een challenge uitgeschreven, die ik won en ik kreeg wat velletjes mooi kerstpapier van je. Dat is nu bijna op, dus elke dg ga ik niet halen ( ik houd me nog steeds aan mijn voornemen in 2013 geen DP te kopen...). Ben benieuwd wat je gaat doen...
  Dit kaartje is in elk geval erg leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha nou onvermoeibaar was het niet hoor. Het koste best wat energie, maar was wel leuk om te doen. Denk inderdaad dat er dit keer weer een prijsje te winnen valt en zo af en toe een sketch. Maar een uitdaging is ook om kaartjes te maken zonder al te veel papier (CAS) of met washi tape stroken of alleen cardstock (embossen). En eventueel papier ruilen met anderen is ook een optie. Ik heb papier zat, maar kom altijd leuke versiersels te kort.

   Verwijderen
 3. Schitterend kaartje ik zal wel kijken maar heb inmiddels een flinke voorraad gemaakt door iedere week een kerstkaart te maken maar wie weet. Heb ik alvast een voorproef voor volgende jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé bekende papiertjes! Hele leuke kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen