donderdag 30 januari 2014

Stampin' Up!

Een tijdje geleden kreeg ik een prijsje binnen van Stampin Utopia. Een leuk pakketje met Stampin' Up! producten.Ontzettend leuke spullen. Nu zijn de spullen van SU altijd erg leuk. De stempels zijn mooi en alles is zo goed te combineren. Dus toen ik gevraagd werd demonstratrice te worden, heb ik dan ook maar ja gezegd. Zo kan ik 2 dingen combineren die ik leuk vind om te doen. Het geven van workshops/demo's en het scrappen met ontzettend leuke spullen. 

Afgelopen dinsdag heb ik mijn startpakket besteld. Mijn website is inmiddels in een ander jasjes gestoken. Een Stampin' Up jasje. Nu is het wachten op mijn startpakket zodat ik jullie kan bestoken met leuke SU creaties. Ondertussen kunnen jullie wel al een kijkje nemen in de catalogussen, lezen hoe je kan bestellen en alvast mijn eerste Stampin' Up! creatie bekijken. Een creatie gemaakt met wat materialen uit het wedstrijdpakketje.Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe blog vinden.

groetjes,
Cynthia
3 opmerkingen:

 1. heel gaaf kaartje! ik hou je in de gaten want ik heb al papier gezien om te smullen ...die ik dus ook wil hebben.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Cynthia! Ik heb inmiddels wel veel SU demodames in mijn omgeving maar ik vind het ook prachtig spul! Succes ermee.

  Gr. Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk Cynthia jij ook al volgens mij is nu iedereen al bijna demonstratrice. Ben zeer benieuwd wat je allemaal voor moois zult maken maar dat is aan jou wel besteed. Leuk kaartje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen