donderdag 19 juni 2014

Amazing You


Afgelopen maanden hebben Ronan en Quinn badminton competitie gespeeld. Iedere zaterdag in de regio op stap naar andere verenigingen. En de mannen hebben het niet slecht gedaan. Ronan die het redelijk goed kan, moet om die reden een leeftijdscategorie hoger spelen. Die speelde tegen kinderen die 4 jaar ouder en vooral een meter langer :) waren. Ondanks dat heeft zijn team een tweede plaats gehaald. Quinn mocht gewoon in zijn eigen leeftijdscategorie spelen. En zijn team is eerste geworden. Dit betekende dat zijn team zich had gekwalificeerd voor de regiokampioenschappen. De 4 nummers 1 uit de regio moesten tegen elkaar spelen om zo door te mogen gaan naar de landskampioenschappen. We vonden het ontzettend knap dat hij zover gekomen is. 2 jaar geleden heeft de revalidatie arts ons nog het advies gegeven Quinn van badminton af te halen. Want met zijn DCD wordt dat toch niets, werd me verteld. Maar waarom zou ik dat doen als hij er plezier in heeft. Dus niet geluisterd en dat is maar goed ook. 

 Op de regiokampioenschappen zijn ze uiteindelijk 4e geworden. Quinn was wel teleurgesteld. Maar zelf vond ik het een topprestatie. En dat verdiende wel een kaartje. 

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de kleuren inkt Basic Gray en real red. Embossingfolder arrows en de stempelsets simply stars en gorgeous grunge.Heb je interesse in deze artikelen of iets anders van Stampin' Up!, neem dan contact met me op, dan bestel ik het voor je.

Ik wil dit kaartje mee laten doen met challenge 11 op het hobbyhome-hobbyartikelen blog.

groetjes,
Cynthia

1 opmerking: