zaterdag 27 december 2014

happy day

Ik hoop dat jullie net als ik gezellige kerstdagen achter de rug hebben. Wat is het leuk om na 2 fijne kerstdagen wakker te worden in een witte wereld. Ik heb gelijk zin om met een warme kop chocolade en koekjes iets te gaan maken. Na een aantal drukke dagen en daardoor geen tijd om creatief bezig te zijn, begin ik afkickverschijnselen te krijgen. 

Vanmorgen kwam ik tot de ontdekking dat ik dit keer 2 leuke nieuwtjes te melden heb. Ik ben weer in de top 3 geëindigd. Dit keer op 2 blogs. Op het blog around the world stampin challenges heb ik een top 3 notering gehaald met een grijs/blauw kerstkaartje. En met het kerstkaartje met de houten ster ben ik ook geëindigd in te top 3 op het blog Crazy for Cas. Goh wat zal ik het maken van kerstkaarten gaan missen. Iedere dag weer iets maken en laten zien, de reacties erop. Een geweldige periode. Maar ja, keerzijde is dat ik wel weer meer zin heb om layouts te maken. En dat heb ik dan ook vlak voor de kerst gedaan.

Deze is gemaakt voor de challenge op het blog Cards en Scrap. Zwart/wit layout met 1 extra kleur. Ik had net een pakketje papier van Stampin' up! binnen gekregen, waar ik gelijk wat mee wilde doen. Zelf gekozen voor geel als extra kleur. Het gele papier is niet van Stampin' Up!.

groetjes,

Cynthia6 opmerkingen:

 1. Weer een erg mooi layout, Cynthia.
  Gezellig dat je weer mee doet met deze scrapuitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er weer prachtig uit.
  Leuk dat je meedoet met C&S.
  Groet Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi lootje is dit
  en dit geel staat er heel mooi bij.
  Gezellig dat je meedoet met Cards en Scrap.
  Fijne jaarwisseling en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super vrolijk deze happy day layout!!

  BeantwoordenVerwijderen