vrijdag 11 december 2015

kerstkaarten challenge, dag 40


Vandaag ben ik naar een kerstmarkt geweest om wat meer bekendheid te krijgen voor mijn SU workshops. Het was een gezellige middag. Leuke gesprekken gehad en wat flyers uitgedeeld. Voor deze kerstmarkt moest ik gisteren natuurlijk veel voorbereiden. Niet alleen spullen inpakken, maar ook wat versieringen maken. Ik wilde met de set snow place kerstversieringen voor in een mini kerstboompje maken. De hele ochtend ben ik aan het snijden geweest. En dit is het eindresultaat.
Helaas na het snijden van deze lieve figuurtjes wilde ik nog een kaart maken met een embossingmal en toen liep mijn big shot vast. Geen beweging meer in te krijgen. Wat een ramp, ik had deze vandaag op de kerstmarkt nodig. Er zat niets anders op dan hem uit elkaar te halen en te kijken of ik hem nog kon repareren. Ik had uiteindelijk nog 2 ijzeren rollen en wat radertjes over. Een spannende onderneming, maar het is gelukt. Na een flinke spuit naaimachine olie draaide hij weer. En nog beter dan ooit. Achteraf was hij al veel eerder aan wat olie toe. 

Trots en blij dat ik hem weer gemaakt had en dat ik hem vandaag gewoon mee kon nemen naar de kerstmarkt. Maar door dit alles ben ik gisteren niet meer aan een blogpost toegekomen.

Dus vandaag het kaartje van gisteren.
Gebruikte materialen bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Snow place.
Holly Jolly greetings.


groetjes,
Cynthia
Geen opmerkingen:

Een reactie posten