maandag 23 mei 2016

Nieuwe kleuren en catalogus party, layout

Met de nieuwe kleuren een voorbeeld gemaakt voor de "Nieuwe kleuren en catalogus party". Want je mag die dag kaarten maken of een layout. Ik heb een voorbeeld gemaakt met 3 van de 5 nieuwe kleuren. Wil je die dag liever andere kleuren gebruiken omdat dit beter bij de foto past, dan kan dat natuurlijk ook.

Dus komen jullie ook zaterdag 18 juni bij mij thuis de nieuwe catalogus bekijken? Maak kennis met de 5 nieuwe kleuren. Dapper denim, emerald envy, flirty flamingo, peekaboo peach en sweet sugarplum. Probeer wat nieuwe stempels en mallen uit. Je mag die dag een layout of wat kaartjes maken. Na afloop van deze middag krijg je een nieuwe catalogus mee om thuis nog eens na te genieten. En je ontvangt een waardebon van 5 euro te besteden vanaf 1 juli bij een bestelling van minimaal 25 euro. En om het echt feestelijk te maken, ontvang je ook nog een klein presentje.

Neem je een introduc√© mee die nog niet eerder besteld heeft bij mij? Dan krijgt deze 2,50 korting. 

Wanneer,  zaterdag 18 juni vanaf 13:00 tot 16:30.
Kosten 7,50 euro. 

Aanmelden kan via mail.groetjes,
Cynthia

5 opmerkingen:

 1. Super gave layout. Vind je het goed als ik 'm van je CASE??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, dat mag. Ben benieuwd wat je ervan gaat maken.

   Verwijderen
  2. Leuk dat je het goed vindt. A.s. zaterdag komt ie in onze bloghop voorbij. Ik heb wel netjes vermeld dat ik 'm van jou heb gepikt hoor ;-)

   Verwijderen