vrijdag 18 november 2016

kerstkaarten challenge dag 18, flurry of wishes

Workshop scrapbooking of kaarten maken, datum in overleg. Voor meer info kijk op de pagina demo's en workshops. Bestellen van artikelen? Eerste verzamelbestelling verstuur ik op 15 november. Wil je toch eerder bestellen, dan kan dat. Er komt dan 5,95 verzendkosten bij.
Volgende week is er bij Stampin' Up! uitverkoop. Extravaganza. Een flink aantal producten gaan dan met korting tot 40% weg. Een set die goedkoper weg gaat, is de set flurry of wishes. Een hele mooie stempelset met sneeuwvlokken en teksten. Er is ook een pons bij te koop. Deze is tijdens de Extravaganza te koop voor 37,60 i.p.v. 47 euro. Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met deze set om te laten zien hoe mooi deze is. 


Maar er zijn meer producten die met deze actie meedoen. Hieronder de foto's met beschrijvingen. Let op! sommige artikelen zijn de hele week te koop, sommige op speciale dagen. Dit staat rechts onderin op de foto's vermeld. Klik op de foto's om ze groter te zien. Bestellingen kunnen via mail doorgegeven worden. Wees er snel bij want op = op, weg = pech.groetjes,
Cynthia


1 opmerking: