woensdag 4 januari 2017

Nieuwe voorjaars en SAB catalogus

En dan is het alweer 4 januari. Het begin van een nieuwe seizoenscatalogus. En wat een leuke dit keer. En om het nog extra leuk te maken is er naast de voorjaarscatalogus ook nog een Sale-a-bration catalogus waar leuke cadeaus uit gekozen kunnen worden. Hoe het werkt, lees je in deze blogpost. 

Gedurende de looptijd van de voorjaarscatalogus kunnen jullie weer kans maken op een leuke prijs. Bij iedere 25 euro ontvang je een lootje. Aan het einde van de catalogus gaan alle verzamelde lootjes in een pot en kies ik een winnaar. Dus hoe meer je besteld, hoe hoger de kans is dat je er met de prijs vandoor gaat. En de prijs is dit keer een set van 5 rollen washi tape. Deze zal op 1 juni verloot worden.A.s. vrijdag 6 januari om 9 uur ga ik de eerste bestelling versturen. Wil je snel genieten van de nieuwe artikelen, geef je bestelling dan tijdig door. Heb je wat meer tijd nodig om te bestellen? Geen probleem. Op 15 februari gaat er nog een bestelling uit. 


Dan nu de linken naar de catalogussen.  

De voorjaarscatalogus. 
Hieruit kan besteld worden tot 31 mei.Daarnaast is er ook nog een Sale-a-bration folder. 
De Sale-a-bration periode loopt tot 31 maart.

Wat is de Sale-a-bration. Dit betekent dat je bij je bestelling van 60 euro, 120 euro, 180 euro, etc. gratis producten mag uitzoeken. Voor iedere 60 euro mag je 1 cadeau uit de Sale-a-bration catalogus kiezen. 


Bestellingen kunnen worden doorgegeven via mail.

groetjes,
Cynthia
Geen opmerkingen:

Een reactie posten