maandag 10 april 2017

washi tape kaartje

Het is alweer bijna een week geleden dat ik een blogpost heb geschreven. En ook een week geleden dat ik iets heb kunnen stempelen. Simpelweg te druk met andere dingen. Een kinderkleding beurs voor Unicef waar ik me verdienstelijk heb gemaakt. Ziekenhuis bezoekje en ik heb een ochtend op het gemeentehuis gezeten om mijn rijbewijs te verlengen. En afgelopen vrijdag was het weer zo ver. We hebben na een lange winter weer de caravan uit de stalling gehaald. Het nieuwe campingseizoen is weer begonnen. En wat begon het goed zeg. Zaterdagochtend hebben we hem weer naar Duitsland (Gentingen, Eifel) gereden. In het zonnetje de voortent opgezet. Heerlijk weer was het zeg. En wat een verschil met vandaag. Maar ook dat weer heeft zijn voordelen. Te koud om buitenshuis wat te doen. Dus vanmorgen het huis schoongemaakt en wassen gedraaid. En toen had ik eindelijk tijd om weer wat te stempelen. 

Mijn streven was 2 kaarten. Aangezien ik totaal geen idee had wat ik moest maken, ben ik eerst maar wat challenges op blogs gaan bekijken. Hier haal ik altijd mijn inspiratie vandaan. Wat een verrassing zeg. Wat blijkt, ik heb afgelopen week op 3 blogs een top 3 notering behaald. Op het blog Dutch Card Lovers en op kaartjes-inspiratie challenges blog heb ik de top 3 gehaald met mijn oranjes/grijs/zwarte baby kaartje. En op het blog Scr@p-cards challenges heb ik de top 3 gehaald met het ijsjes kaartje met strik. Toch leuk dat mijn kaartjes gewaardeerd worden. 

Tijdens mijn zoektocht naar leuke challenges vond ik een challenge op het blog Knutsels en kadootjes. Een challenge om washi tape te gebruiken. Leuk. Ik heb teveel washi tape en ik doe er te weinig mee. Ik heb een stoer kaartje gemaakt met een strook washi tape en ook nog kleine tabjes van washi tape.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Bundel Balloon adventures.
Stempels en snijmallen ook los verkrijgbaar.


Gorgeous grunge.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia


3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit leuk gemaakt...Je hebt de tapejes op een mooie manier gebruikt op je kaart. Bedankt voor je deelname bij K&K. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje met mooie spulletjes van SU. Gezellig dat je met ons meedoet bij K&K.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen