dinsdag 12 september 2017

4e kerstkaartje voor workshop 11 november

Zo en toen was er ineens een week voorbij zonder blogbericht. En het kan zomaar zijn dat het volgende bericht ook even op zich laat wachten. Vorige week had ik ineens last van een pijnlijke rode en dikke pols. Waarschijnlijk overbelast of zo. Te veel achter de pc gezeten. Toen realiseerde ik me dat er echt iets moest veranderen. Want het zijn niet de uren die ik er achter zit, maar de houding. Mijn werkplek is niet echt ideaal. Nu was het tijd om de boel eens te veranderen. Eerst een paar dagen rust gehouden. Tot de pijn weg was. En gisteren zijn we aan de slag gegaan.

Ik wilde altijd al een eigen scrapkamer. Thuis krijg ik dan altijd te horen, je hebt al een scrapkamer. De woonkamer. En ook nog een scrapkeuken. En dat is ook wel zo. Maar echt vrolijk word ik niet van die rommel in mijn huiskamer. Vandaar dat ik nu dit pijnlijke moment aangegrepen heb om Quinns oude slaapkamertje in te nemen en om te toveren als scraphok. Het is echt een heel klein kamertje en het staat al vol met kasten enzo, dus er moet wel het e.e.a. verschoven worden om mijn 5 kasten erbij te krijgen. En er moet veel uitgezocht worden. Veel weg doen, veel proberen te verkopen.  Want ik krijg zeker niet alles in het kamertje. Het wordt weer een hele interne verbouwing. Alles moet een verdieping hoger. En de spullen die in dat kamertje staan, moeten weer naar beneden. Ik denk nog een dag of 5 werk te hebben. Zucht, lange dagen, pijn in mijn knietjes van het vele traplopen. Maaarrrrrr ik hoop dat het dan echt netjes wordt in de huiskamer. 

Voor vandaag in ieder geval een kaartje dat ik vorige week heb gemaakt. Als voorbeeld voor de workshop op zaterdag 11 november met het papier Merry little Christmas. De boom is twee keer gestempeld. De tweede keer met transparante embossingpoeder.

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Season like Christmas.


Merry little Christmas1 opmerking:

  1. Heel mooi!! Die boom is prachtig.
    En succes met de interne verhuizing! Zal heerlijk zijn, alles bij elkaar en en nette woonkamer.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen