donderdag 7 december 2017

Merriest wishes


En dan is de eerste week van december al voorbij. Een week geen kerstkaarten laten zien. Ik had al geschreven in voorgaande blogposten dat ik het druk zou krijgen. Afgelopen weekeind zijn we druk bezig geweest om de woonkamer te verven. De oude bank eruit. En heel veel spullen uitgezocht, opgeruimd of weg gegooid. Met een lege woonkamer eindigde we het weekeinde. Maandagmiddag werd onze nieuwe bank en relax stoel gebracht. Maandagavond stond alles zo'n beetje op zijn plek. Het is een heel nieuw huis geworden. Maar ondanks dat we nu maar liefst 3 relax plekken hebben waar de beentjes omhoog kunnen, heb ik geen tijd gehad om ervan te genieten. Dinsdag moest ik 211 postcodeloterij agenda's rondbrengen. Inmiddels stroomde de ene bestelling kerstkaarten na de andere binnen. Deze kaarten stonden al gereserveerd voor andere kopers, dus moest ik ze opnieuw maken. En net toen ik dacht met de laatste bestelling klaar te zijn, kwam de volgende binnen. Kan je 5 kaarten maken in die en die kleuren? Ja hoor, dat kan. Uitrusten doen we in januari wel. '
Gisterenavond de kerstboom gehaald. Vandaag het huis in kerststemming gebracht. Fase 1 is achter de rug. Het kerstdorp staat voor dit weekeind op de planning. Net weer een avondje gewerkt. Kortom, ik ben versleten en heb moeite mijn ogen open te houden. Maar ik zal nog even door moeten want ik moet mijn eigen kerstkaarten nog maken.

Dit kaartje is gemaakt met de snijmallen Merry tags, helaas niet meer te koop, en de set Season like Christmas. Een stempelset die nu in de aanbieding is. Kost 15,75.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Season like Christmas.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten