zaterdag 28 april 2018

From the heart

Wat zou ik graag weer even een lekker een middagje creatief bezig willen zijn. Afgelopen weken ben ik heel hard bezig geweest in en om het huis. We hadden buxusmot, dus ik heb alle buxussen af moeten voeren. De tuintegels heb ik weer schoon gespoten. En ook in huis een hoop gedaan. Veel uitgezocht voor de kleedjesmarkt. Dat ruimt lekker op. En ook weer mijn overtollige voorraad scrapspullen te koop gezet op Marktplaats. Helaas kom ik daardoor op dit moment niet veel verder dan de nodige verplichte projecten zoals mijn bijdragen voor Cards&Scrap nummer 33. Maar die is vandaag verzonden. Heb ik jullie mijn project uit nummer 32 al laten zien? Geloof het niet, die zal ik van de week nog even laten zien. Voor vandaag nog even een kaartje.

Ik heb al twee keer een kaart gemaakt met de libelle uit de set Dragonfly dreams en deze ingekleurd met de Stampin' blends. Alleen beide keren ben ik vergeten een foto te maken voordat ik de kaart opstuurde. Dus nog maar een derde variant gemaakt. De achtergrond is gestempeld met de set You've got this.

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Dragonfly dreams.


You've got this.


9 opmerkingen:

 1. Oh dat overkwam mij bijna! De enveloppe al dicht, maar nog niet op de bus. Dus dat kwam nog op het nippertje goed!
  Je libelle kaart is supermooi! Gaaf met die achtergrond stempel.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow wat een mooie kaarten heeft u gemaakt....

  ik heb een vraagje ik heb denk ik de verkeerde link gebruikt kan u mij vertellen hoe ik de goede moet erin zetten? want hij pakt steeds de verkeerde op de sit

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Volgens mij is het gelukt om het aan te passen, toch? Ik kom nu bij de juiste pagina op je blog uit.

   Verwijderen
 3. ja klopt alleen nu staat die er 2x in kan er nu eentje niet uit krijgen weet u hoe dat moet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onderaan in het kader waar je de link toegevoegd hebt, staat de tekst Click here for Mister Linky's name/URL cookie removal tool. Daar moet je op klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. helaas lukt dat niet heb ik al zo veel op geklikt maar hij gaat maar niet weg, ik snap er niets van... komt ook omdat ik de taal niet kan lezen...
   groetjes manon

   Verwijderen
  2. Ik kan het zelf niet weg halen voor je. Maar laat gewoon onderaan de challenge even een berichtje achter dat de eerste link niet juist is. Dan komt het vast goed.

   Verwijderen
  3. oke dank je wel, ik dacht dat daar niet gelezen zou worden door jullie als team

   Verwijderen