maandag 15 oktober 2018

May your christmas be bright

Net als andere jaren wil ik ook dit jaar weer een kerstkaarten workshop organiseren.

Dit keer heb ik gekozen voor het papierpakket Under the Mistletoe uit de jaarcatalogus. De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 17 november.

 Voor 21 euro mag je bij mij thuis 4 kerstkaarten maken met dit papier. In de prijs zit een compleet pakket van 12 vellen Under the Mistletoe t.w.v. 13,25. Zo hou je genoeg papier over om thuis door te gaan met het maken van kerstkaarten. De workshop begint om 13:00. Deze middag mag je mijn voorbeeldkaarten namaken of gewoon zelf aan de slag gaan met dit papier en andere materialen uit de najaarscatalogus. Mocht je liever ander kerstpapier uit de lopende Stampin' Up! catalogus gebruiken tijdens de workshop, dan kan je dit bij het aanmelden doorgeven. Let wel, de voorbeeldkaarten die ik maak, zijn wel met dit papier gemaakt.

Opgeven kan tot 7 november. De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Uiterlijk 6 november moet de betaling bij mij binnen zijn. Op 7 november ga ik het papier bestellen. Hierna is het niet meer mogelijk om kosteloos te annuleren. Uiteraard heb je bij annuleren nog wel recht op het papier.

Dit is het eerste voorbeeldkaartje. gemaakt met de bundel Making Christmas bright. De lampjes heb ik gestempeld en ingekleurd met de Stampin' blends.

Komende dagen zal ik nog wat voorbeeldkaartje voor de workshop plaatsen.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Under the misteltoe.


Making Christmas bright.
Bundel, stempel en pons ook los verkrijgbaar.

Stampin' blends.
real red.


Granny apple green.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia1 opmerking: