woensdag 25 maart 2020

Enjoy your special day

Aangezien ik de rest van de week moet werken, heb ik weinig tijd om iets creatiefs te doen. En blogposten schrijven gaat helemaal niet. Dus vandaar dat ik maar een aantal kaartjes tegelijk heb gemaakt. En wat blogposten vooraf in plan. 

Het kaartje van vandaag is gemaakt met de set Dragonfly dreams. Na het uitknippen van de hommels bedacht ik me dat ik hier ook mallen bij heb. Ik heb 3 hommels gestempeld en geknipt en er uiteindelijk maar 2 gebruikt. Die ene hommel verdiende ook een mooi plekje. Dus heb ik er nog een tweede kaartje bij gemaakt. De achtergrond is gestempeld met de sets Touches of texture en Timeless textures.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

3 opmerkingen:

  1. Heel mooi Cynthia. Maar stuur jij zelf geen kaartjes? Ik heb bijna nooit wat in voorraad voor de verkoop. Daar moet ik echt wat voor maken....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik stuur wel kaartjes, maar niet zo enorm veel. En zelf gemaakte kaartjes alleen naar die personen waarvan ik weet dat ze het zelf gemaakte kunnen waarderen. Als ik een kaartje nodig heb om te sturen, maak ik die er speciaal voor. Dus bij mij is het juist andersom.

      Verwijderen