donderdag 5 juli 2012

Dutch Dares DT opdracht, 10 dingen die je in de komende jaren zou willen doen.

Voor de maand juli moest ik een LO maken met als thema....10 dingen die ik in de komende jaren zou willen doen. Nu ben ik oersaai.....ik hoef niet op verre reizen, ik hoef niet aan een touw van de euromast te springen, ik hoef niet de marathon te lopen, ik hoef niet.....nou gewoon wat ik zeg, saai dus. Maar ja, wat wil ik dan wel de komende jaren doen. Gewoon mezelf blijven en blijven doen wat ik nu doe. Ok, misschien zou ik wel weer willen gaan werken. Maar verder....gewoon gelukkig blijven, van het leven genieten en dat hopelijk samen met Johan en de kids. En verder wil ik dat wat ik doe blijven doen. Misschien wat vaker dan nu als de tijd dat toe laat. Vooral ontspanning, scrappen en reizen natuurlijk. Om dit uit te kunnen voeren, is het een stuk makkelijker als ik de komende jaren rijk zal worden. Maar ja, dat zal altijd wel een droom blijven.
Layout is germaakt met papier van Echo Park, this&that. Kraft achtergrond vel is van My Mind's Eye.

groetjes,
Cynthia

3 opmerkingen:

 1. een erg leuke Lo met goede voornemens, hopelijk mag je er de komende 10 jaar en liefst nog langer plezier van hebben !!!

  goetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ga ik voor.... en misschien is het wel leuk om na die 10 jaar een terugblik te scrappen. Een wat is er van je plannen terecht gekomen LO.

   groetjes,
   Cynthia

   Verwijderen
 2. Ik vind dit echt een prachtige layout!!
  ScrapsEls
  www.Scrapsels.com

  BeantwoordenVerwijderen