woensdag 12 december 2012

Goodbye

Een layout met een handicap. Het zat helemaal in elkaar. Alleen nog wat shimmer. Ik ga vervolgens de kamer opruimen. Ben zeker een half uur bezig. Pak een pakket folders van de mat en ga lekker achter mijn werkplek zitten. Leg het pakket folders op de layout.....is het gewoon nog nat. En niet zo zuinig ook. De hele layout zat onder. Het leek wel of er iemand een bloedneus boven mijn layout had gekregen. Uiteindelijk een aantal embellishments verplaatst en nog wat knoopjes erbij gedaan. Maar ja, het eindresultaat is niet meer wat het was. Snif.groetjes,
Cynthia

3 opmerkingen:

 1. Hoi Cynthia,
  mijn man zou zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog!
  Maar dat is een dooddoener in dit geval. Op de foto zie je er inderdaad niets van, maar voor jou, in het echt vind ik het sneu.
  Dat overkomt je vast geen tweede keer! De LO is wel erg mooi!!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha nou wel hoor. Dit is niet de eerste keer hoor. Bij mij gaat er altijd iets mis. Ontploffende perlerpennen, thee over mijn werk, niet bedoelde inktvlekken, schrijffoutjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ben inmiddels een expert in het verdoezelen van foutjes.;)

   Verwijderen
 2. Als je niks had gezegd was het niet opgevallen :) ik vind hem erg mooi!! Maar ik snap dat je baalde, ik durf zowiezo amper wat met verf of inkt op mijn lo's te doen!

  BeantwoordenVerwijderen