donderdag 4 april 2013

Dutch Dares #101

Gisteren is de 101e dare op het Dutch Dares blog bekend gemaakt. De dare voor de komende maand is scrap je favoriete bloem. Ook de design team leden zijn aan de slag gegaan. Dat leverde een vrolijke verzameling bloemen op. Zelf heb ik eigenlijk heel veel bloemen die bij mij favoriet zijn. In de tuin moet alles paars en wit. Ook mijn trouwboeket wilde ik paars/wit. Alles wat niet in die kleur is, trek ik eruit. Al is het nog zo mooi. In huis ben ik wat flexibeler. De mooiste bloemen voor in huis zijn pioenrozen en ranonkels. Toch heb ik gekozen voro een foto van een bloesemboom. In de tuin van ons vorige huis hadden we heel veel bloeiende struiken staan. Rhododendrons, azalea's, hortensia's, pioenrozen en veel bloesembomen. Dit mis ik erg. Vandaar dat we in onze tuin een mini bloesemboompje hebben gezet. Een klein alternatief voor de bloemenpracht. Hij had wat opstartproblemen, maar stond uiteindelijk toch zo mooi in bloei. Heb ik toch een beetje de bloemenpracht van toen meegenomen. En ik hoop dat ik ooit kan gaan genieten van bloeiende hortensia's in deze tuin. Want die willen maar niet bloeien hier. Al 8 jaar niet. Te koud en veel te veel wind.

 
groetjes,
Cynthia

4 opmerkingen:

 1. Hij is erg mooi geworden.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee... Vergeef me, maar ik ga even op mijn stokpaardje zitten: Ik hoop dat je de tekst van dit blogje achterop de lay-out plakt. Of beter nog: erbij schrijft. Please?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, achterop is wel een goed idee. Ik ben altijd bang (meestal is dat bij mij ook zo) dat journaling de layout verpest of in ieder geval minder mooi maakt. Schrijven kan ik niet, soms print ik strookjes, maar dat overheerst vaak zo. Dus laat ik het liever achterwege. Achterop is wel een optie. Of gewoon mijn blog af en toe uitprinten.

   Verwijderen