woensdag 8 oktober 2014

Christmas wishes


Soms heb je van die dagen....de hele ochtend bezig geweest met een kaartje. Kerstboom gestempeld en geponst met de bijbehorende pons uit de set festival of trees. Basis is bestempeld met de gorgeous grunge stempelset. Sterren erbij. Maar toch, dit alles bij elkaar is het niet. Opnieuw beginnen maar dit keer met sneeuwvlokken. Ook dat draaide op niets uit. Toch weer naar kaart 1. Daar eerst maar eens een tekst op stempelen. Tot overmaat van ramp ging dat niet goed. Toen was ik er helemaal klaar mee. Alles uiteindelijk maar weggelegd. Het ging gewoon niet meer lukken.

 Net toch weer de boel opgepakt. Tenslotte was de basis niet lelijk. Dus weggooien kan ik dan ook niet. Eerst de misdruk tekst er maar af snijden. En dan ineens heb je een vierkant over en zie ik nieuwe mogelijkheden. Dan zit de kaart in een paar tellen in elkaar. In het vierkant, op een rode kaart, met een strookje papier erachter zit het ineens wel zoals ik wilde. Kortom een klein dramaatje dat toch goed is afgelopen.
Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van papier dat je kunt winnen. Als je mijn facebookpagina liked en hier een bericht achter laat.

Bij 50 likes gaan er 2 prijzen uit. 2 setjes 6"x 6"printed paper van Stampin' Up!.

Bij 75 likes verloot ik een workshop kaarten maken of scrapbooking.


groetjes,
Cynthia

3 opmerkingen:

 1. Hoi Cynthia,
  Ik ben de 45e like op je FB pagina....gaat goed toch? Je kaart is super en als je het niet geschreven had, had ik niet gedacht dat het een resultaat van een dramaatje was....Het is een prachtige kerstkaart.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor het liken. Nog 5 en de prijs gaat eruit. En wat het kaartje betreft...ik was de kaart begonnen tijdens een scrapochtendje met anderen. Dan kan ik me altijd wat moeilijker concentreren.

   Verwijderen
 2. Haha, via Miranda kwam ik op je blog, ik lees dit en denk....... zo herkenbaar!!! of ik mezelf hoor zie werken! Maar echt een superleuk kaartje !!!!! Ik zou zeggen ga zo door!!!

  BeantwoordenVerwijderen