woensdag 16 maart 2016

Colmar


En zo zijn we alweer een halve week verder zonder blogpost te hebben geschreven. Ik ben met een puzzel bezig. En puzzels zijn net als chocolade. Na ieder stukje denk ik dit is de laatste, maar dan pak ik er toch nog eentje en nog eentje. Maar vandaag laat ik de puzzel staan en ga ik een kaart of layout maken. Of misschien wel beide. Gelukkig heb ik voor nu nog wat te laten zien.

Mijn voornemen voor dit jaar was meer layouts maken. Helaas komt er tot nu toe weinig van. Om het maken van layouts makkelijker te maken, heb ik iets nieuws bedacht. Ik heb een pakketje project life kaartjes van Stampin' Up! gekocht. Het travel pakketjes, let's get away. Met deze kaartjes ga ik layouts maken. Ik vind die pakketjes eigenlijk best prijzig. Maar toen ben ik  gaan rekenen. Er zitten 100 kaartjes in een pakket. Per layout gebruik ik maximaal 5 kaartjes (op deze layout minder). Met een pakketje van 20 euro kan ik dus 20 layouts maken. Dan kom ik op 1 euro per layout. En dat vind ik dan wel weer meevallen. 

Dit is mijn eerste project ermee. Het is heel simpel. Wat kaartjes uitzoeken, achtergrond stempelen en opplakken. Vandaag ga ik proberen met 1 van de kaartjes een kaart te maken. 
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Project life kaart pakket, Let's get away.


Project Life stempelset, Let's get away.Layered letters.


Dots for days.


Gorgeous grunge.


Balloon Celebration.


groetjes,
Cynthia1 opmerking: