vrijdag 19 juli 2019

Travel journal, Cards&Scrap, creative journaling 4

Op dit moment ligt de Cards&Scrap, Creative journaling deel 4 alweer in de winkel. Een uitgave waar ik ook een project voor heb mogen maken. Ik heb een vakantieplanner gemaakt van 15 x 15 cm kraft enveloppen en kaarten. Hoe ik dat gemaakt heb, lees je in het blad. Dat mag ik hier niet vertellen. Dus ren naar de winkel, of bestel online.

De eerste foto's zijn gemaakt voor het blad. Wat doen ze dat toch mooi. 


Het bedeltjes heb ik gekocht op een camping in Oostenrijk. Toevallig was de eigenaresse van de camping ook creatief. Ze had op de camping een workshop ruimte. We hebben veel gesproken over onze hobby. Deze bedeltjes had ze gebruikt om de toiletdeuren mee te versieren. Ik was op slag verliefd. Ze was zo vriendelijk om ze voor me te bestellen en me later op te sturen. Ik was van plan om er een armband mee te maken. Maar uiteindelijk hebben ze een andere bestemming gekregen. In ieder geval tot ik tijd heb om er een armband van te maken.
Niet alle pagina's van het boekje staan in het blad. Dat zijn er ook wat veel om te laten zien. Daarom laat ik ze hier wel zien.


Voor dit boekje heb ik gebruik gemaakt van foto's van onze vakantie naar het ötztal in 2011. Waar we ook dit jaar naar toe gaan. We gaan nooit ergens heen waar we al eerder zijn geweest, maar we vonden het daar zo mooi. Extra leuk om in vakantiestemming te komen met dit boekje.

groetjes,
Cynthia 

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi en wat gaaf dat je in dat blad staat. Alle pagina's zijn prachtig. Wij gaan eigenlijk ook nooit twee naar hetzelfde op vakantie. Wel in de buurt, maar nooit een zelfde camping of huisje. Een uitzondering en dat is Terschelling...nooit gedacht dat we twee keer in hetzelfde huisje zouden zijn...maar het kan verkeren.

    BeantwoordenVerwijderen