woensdag 13 mei 2020

Game on, dutch dares mei

Zo en toen was het weer een tijdje stil van mijn kant. Ik ben op dit moment druk bezig ons huis aan het uit mesten. Het lijkt erop dat iedereen nu thuis zit en zich dood verveelt. Daarom hele dagen op Marktplaats struint. En daar maak ik maar even gebruik van. Bijna iedere dag komt er iemand contactloos bij mij spullen opruimen. Dat geeft een goed gevoel. Alleen daardoor heb ik maar weinig tijd gehad om creatief bezig te zijn. En ik geef toe....ook het lekkere weer speelt niet echt mee om mijn knutselkamer te kruipen. Ik lees lekker veel. En die boeken gaan natuurlijk gelijk weer op Marktplaats. Zo hou ik mezelf bezig.

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een nieuwe dare bij de Dutch dares. Gelukkig had ik deze ruim op tijd al aangeleverd. Het thema dit keer is tiener. Dus heb je zin om mee te doen, maak dan een kaart, layout of een ander project met dit thema en plaats het in het album op onze facebook pagina.
groetjes,
Cynthia

woensdag 22 april 2020

Moon baby, twinkle twinkle little star


Ik heb van de week de set Moon baby maar weer eens uit de kast gehaald. Ik was toen ik deze set kocht op slag verliefd op de set. De stempel met de maan lijkt namelijk erg op de geboorte kaart van Quinn. Een staande maan met een baby'tje aan een touwtje. Misschien moet ik de kaart eens maken in de kleuren van de geboortekaart.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

vrijdag 17 april 2020

Celebrate, monochrome, kaart in 1 kleur

Gisteren heb ik een kaartje in 1 kleur gemaakt. Ik heb verschillende kleuren bruin gebruikt, zoals tip top taupe, early espresso en sahara sand. De achtergrond heb ik zonder stempelblok gestempeld. Ik heb inkt op de stempel (I love lace) gedaan en deze hier en daar met de hand om de bloemen heen gedrukt. Zo krijg je een niet helemaal egale achtergrond. Het geeft een beetje een vintage effect.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

woensdag 15 april 2020

Smile, watercolor layout, sketch

Op de facebook pagina van de Dutch dares heb ik weer een nieuwe uitdaging gezet. Dit keer een schets. Het designteam heeft weer mooie voorbeelden gemaakt. Zowel layouts als kaartjes. Ik ben aan de slag gegaan met de Stampin' Up! refills en water. Beetje kliederen op zijn tijd vind ik wel zo leuk. Voor de rondjes heb ik een bord en onderzetter gebruikt. Verder de achtergrond gestempeld met de stempel Dictionary.

Dit is de schets waar jullie mee aan de slag mogen.


groetjes,
Cynthia


vrijdag 10 april 2020

Adventure, layout cocoa vanilla, legendary

Ik had nog wat inkt over van de kaart van gisteren. Dat kon ik mooi gebruiken voor een watercolor layout. Ik heb me pas getrakteerd op een mooi scrappakket van Cocoa vanilla. De lijn Legendary. Het is een stoere jongenslijn die ook heel goed gebruikt kan worden voor de oneindige stapel met wandel foto's in de bergen. Deze foto is genomen tijdens een wandeltocht in Zwitserland.


groetjes,
Cynthiadinsdag 7 april 2020

From the heart (dragonfly dreams)

Vandaag heb ik een vrije dag. De bibliotheek waar ik normaal werk is even dicht vanwege corona en ik werk deze week ook maar 3 dagen bij PostNL. Dat is wel even lekker. Dus had ik tijd om vanmorgen een kaartje te maken. Het was dat of de deurposten soppen. De keuze was snel gemaakt. Ik ben met water en inkt aan de slag gegaan. Een stempel van een libelle (dragonfly dreams) ingekleurd met de Stampin' blends. En de achtergrond gemaakt met de stempels Dictionary en Timeless textures.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

zaterdag 4 april 2020

Wedding card, floral phrases

Er zijn van die stempelsets die zijn tijdloos. Iedere keer dat ik ze gebruik vind ik ze gewoon weer mooi door hun eenvoud. En daar is de set Floral phrases er eentje van. Vandaar dat ik deze maar weer eens uit de kast heb getrokken om een trouwkaartje te maken.

Komende dagen zal ik denk niet veel tijd hebben om wat te doen. Vandaag moet ik werken en morgen wordt het lekker weer. Ga ik zeker niet binnen zitten. Dat doen we nu al genoeg. Ondertussen ben ik ook met een layout bezig voor de Dutch Dares. Daar gaat ook wat meer tijd in zitten dan een kaartje. En als deze af is, mag ik hem nog niet laten zien. Maar ik ga echt proberen om door te gaan met het maken van lekker veel kaartjes. Ik heb weer helemaal de smaak te pakken. Ik geniet ervan om die oude sets weer eens op te pakken. Dus ik hoop snel weer wat te kunnen laten zien.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthiadonderdag 2 april 2020

Happy Birthday, party pandas


Ik had even zin in iets vrolijks. Lekker vrolijke kleurtjes en een lieve panda. Gemaakt met de stempelset Party pandas. De gestippelde achtergrond is gemaakt met de set Dotty angles. Een set die ik al heel lang niet meer gebruikt heb. Raar want ik vind hem echt heel leuk. Ga hem toch eens vaker gebruiken.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

woensdag 1 april 2020

Dutch dares challenge, Super

Vandaag is het alweer de eerste woensdag van de maand. Tijd voor een nieuwe dare op de facebook pagina van de Dutch dares. In een tijd van binnen zitten heeft het thema van de maand april ineens een hele andere betekenis. Het thema sport(ief) kan ineens heel anders uitvallen. Doordat de sportscholen gesloten zijn en we verplicht binnen moeten zitten, zie ik dat veel mensen ineens buiten gaan sporten of actief bezig zijn. Veel mensen gaan hardlopen, wandelen, fietsen of buiten fitnessen. Grijp deze periode aan om je oude of nieuwe sport of sportieve bezigheid eens vast te leggen. Het Dutch Dares team heeft al heel wat mooie voorbeelden gemaakt. Doen jullie ook mee met de Dutch dares?

Dit is mijn layout van Ronan en Quinn die samen een badmintontoernooi gespeeld hebben. Iets wat ze tot een jaar geleden nooit deden. Dat zou echt oorlog op de baan worden. Maar sinds vorig seizoen zijn ze er achter gekomen dat ze best productief samen zijn. Wederom een tweede plaats gehaald.
groetjes,
Cynthia

dinsdag 31 maart 2020

Good things are going to happen (you've got this)

Oei, mijn goede voornemen om iedere dag wat te posten is nu al stuk gelopen. Afgelopen dagen zeker wel wat creatiefs gedaan hoor. Maar veel tijd had ik niet. Zondag ben ik bezig geweest met mijn scrapplek een beetje aan te passen zodat ik beter zit. Het bureau waaraan ik werk is te laag daardoor past er geen bureaustoel onder. En de stoel die ik heb zit niet lekker. Dus nu hebben we met planken het bureau verhoogd. Nu zou er een goede bureaustoel onder kunnen. Helaas heeft half Nederland afgelopen tijd zijn thuiswerkplek voorzien van een bureaustoel. Bij alle Ikea's zijn de stoelen uitverkocht. Dus zal ik het nog even moeten doen met een extra kussentje op de stoel die ik nu heb. Maar het begin is er.

Gisteren heb ik een kaart op bestelling gemaakt. Deze kaart had ik al eerder gemaakt, dus die kon ik hier niet laten zien. Maar vandaag dan toch weer een nieuw kaartje gemaakt.

Gemaakt met de set You've got this.Dit kaartje is net als veel kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

zaterdag 28 maart 2020

Cards&Scrap, Loving papers 3, sneeuwvlok album


Hebben jullie het al gezien? In Cards&Scrap loving papers 3 staat een project van mij. Een winteralbum in de vorm van een sneeuwvlok. Het is wat plak en knipwerk, maar het is wel een mooi album geworden. Ondertussen is mijn project voor Loving papers 4 ook al naar de uitgever. Dus wacht niet te lang met deel 3 te bestellen. 

Vandaag nog een dagje werken en dan is het weekend. Ik hoop dan weer iets nieuws te kunnen maken.

groetjes,
Cynthia