dinsdag 21 januari 2020

Happy birthday sneakers

Ik had jullie eigenlijk een layout willen laten zien die ik gemaakt heb voor de Dutch dares. Naar aanleiding van een schets. Alleen kan ik daar helaas de foto's niet meer van vinden. Die houden jullie tegoed. Willen jullie toch de layout alvast zien of zien met welke schets we deze maand werken? Bezoek dan de Dutch Dares facebook pagina. 

Voor nu dan een kaartje met een paar sneakers die ik al had gekleurd en uitgeknipt. Die lagen nog te slingeren op mijn bureau. Ik dacht dat is ook zonde. Daar moeten we wat mee doen. Sneakers is gemaakt met de set Epic celebration. De banner met de set Birthday banners. Oude stempelsets die gewoon nog steeds te leuk zijn.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

donderdag 16 januari 2020

You're a Classic

Ik beloof keer op keer dat ik meer blogpost ga schrijven. Maar helaas schiet het er steeds bij in. Ook het kaarten maken lukt me niet echt op dit moment. Ik heb me voorgenomen om in huis eens flink ruimte te maken. En dan voornamelijk bij Quinn die zondag alweer 16 wordt op de kamer. Iedere dag pak ik een paar dozen op en zoek uit wat weg kan en wat verkocht kan worden. Knex, Hotwheels racebanen, Meccano, Playmobil. Ik heb er zowat een dagtaak aan. Maar het geeft een goed gevoel. Voor mij tenminste. Quinn interesseert het geen bal dat hij zijn kamer niet in komt omdat het er zo vol staat met dingen waar hij jaren niet naar heeft omgekeken. Dus op dit moment kom ik niet veel verder dan de verplichte scrapmomenten. Van de week weer een layout gemaakt voor de Dutch dares. Die laat ik later zien. Eerst nog een kaartje. Gemaakt met de set All geared up. En de achtergrond is gemaakt met de set Hardwood.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

woensdag 8 januari 2020

Enjoy, Dutch dares challenge januari

En dan is het inmiddels 2020. Is de kerstvakantie weer voorbij. En wordt het tijd dat ik weer eens wat nieuwe kaarten ging maken. Gisteren een kaart gemaakt. Maar ik laat nu eerst de lopende challenge van de Dutch dares zijn. Mijn voorbeeld van het thema goede voornemens, gebruik oude scrapspullen. Ik had nog een paar snippers papier over met een half vel stickers. Ik wilde dit alles opmaken op een layout. Ik geef toe het is wat druk, maar ach, kan ook wel weer eens een keer.
Dit is waar ik mee begonnen ben. Echt veel papier was het niet. Ik hoop dit jaar meer rommel op deze manier op te maken.


groetjes,
Cynthia


vrijdag 20 december 2019

Joy to the world, Dutch dares sketch challenge

Afgelopen woensdag is er weer een nieuwe challenge online gegaan op onze facebook pagina Dutch Dares. Dit keer een schets challenge. Omdat ik nog steeds in de kerstkaarten stress zit (bestellingen blijven binnen druppelen) heb ik de schets gecombineerd met het maken van een kerstkaart. Dit is mijn voorbeeld voor deze challenge. Gemaakt met de set Jolly Christmas.
Dit is de schets waar jullie mee aan de slag mogen gaan.


groetjes,
Cynthia


dinsdag 10 december 2019

Peace and Joy

Het is alweer even geleden dat ik iets nieuws heb laten zien. Maar dat betekent niet dat ik niets heb gedaan hoor. Ik ben erg druk geweest met een bestelling van 12 dezelfde kerstkaarten en daarnaast heb ik een minialbum gemaakt voor het tijdschrift Cards&Scrap, Loving papers dat in februari uit komt. Gisteren wilde ik toch even iets voor mezelf maken. Ik had zin om wat in te kleuren met de Stampin' blends. Helaas heb ik van Stampin' Up! niet zoveel stempels die hiervoor geschikt zijn. Daarom heb ik een stempelset gebruikt die niet van SU is. Ik was gewoon weg van de kerstster. Dus dan maar een keer vreemd gaan. 
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

zaterdag 30 november 2019

Joy to the world

Laatst heb ik een kaart gemaakt met de gestempelde tekst achtergrond (Merry medley). Hiervoor had ik maar de helft van het stempelafdrukje nodig. De rest bewaard voor een nieuwe kaart. Zo had ik met deze mooie ster weer een nieuw kaartje. De ster is gemaakt met de snijmallen set Starlight.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

vrijdag 29 november 2019

Spread some Christmas cheer

De sneeuwpopjes (Spirited snowman) op deze kaart had ik al eerder gemaakt voor een kaart. Niet gebruikt omdat ik toch voor iets heel anders ging. Dus voor de sneeuwpopjes toch een plekje gezocht. Het achtergrondje heb ik gestempeld met de set Buffalo check en de set Snowflake soiree.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia