donderdag 11 oktober 2012

Halloween banner

Gisterenavond hadden we op forum Channie&Co weer een digicrop. Dit keer heb ik een banner gemaakt als Halloween versiering, maar de leden konden ook natuurlijk ook een ander thema kiezen. Van kerst, verjaardag, naambanners alles kan en alles mag. Het was weer een gezellige en productieve avond.

Ik had al een sneak peak laten zien van de voorkant van mijn banner, maar nu de cropavond voorbij is, kan het hele project laten zien.

Mijn banner komt voor het raam te hangen. En om te voorkomen dat ik zelf tegen een kale achterkant aan zit te kijken, heb ik ook deze versierd. Aan de voorkant staat Halloween en aan de achterkant Spooky. Het lijkt of de bierviltjes tegen elkaar aan zitten, maar dat is niet zo. Ze zijn met touw aan elkaar geknoopt met steeds een tussenruimte van ongeveer 10cm. Maar voor de foto heb ik ze maar even tegen elkaar gelegd anders werd het helemaal zo'n brede foto. 

 
 
 
 
 

Wil jij ook zo'n leuke banner maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan op scrapforum Channie&Co. Daar staat de volledige werkbeschrijving.
Ondertussen werk ik met Ronan en Quinn hard door aan het versieren van pompoenen en spoken met decopatch papier om het geheel compleet te maken.

groetjes,
Cynthia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten