woensdag 20 maart 2013

paars kaartje

Ik heb gisteren een kaartje en een layout gemaakt. De layout is nog niet helemaal af, die komt later. Het kaartje heb ik gemaakt voor de 14e challenge van het blog Crazy for CAS. Je moest je laten inspireren door een tekst. Ik heb gekozen voor de tekst beautiful like a butterfly. Toen ik deze tekst las, dacht ik gelijk aan een achtergrond rub-on van Daisy D's die ik heb liggen. Zo vreselijk mooi en met vlindertjes. Omdat ik nog mooie paarse vlinder stickers had liggen van K&Company heb ik gekozen voor een paarse kleur cardstock. Helaas, de mooie vlinder stickers werden het niet. Ik vond het toch niet zo. Dus na wat stoeiwerk is het uiteindelijk dit geworden. 
groetjes,
Cynthia4 opmerkingen:

 1. Het is wat met die kant en klare vlinders, zo mooi en in de praktijk valt het tegen. Je moet het denk ik dan zo sober mogelijk houden. Deze kaart is zo erg mooi geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou je kaart is zo erg mooi geworden. Je designpapier is prachtig en het witte vlindertje komt nu erg mooi uit. Bedankt voor je deelname bij Crazy for CAS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Heb alleen geen designpapier gebruikt. Is een witte rub-ons op paars cardstock. :)

   Verwijderen
 3. Prachtige kaart naar aanleiding van de butterfly inspiratie, erg stijlvol!
  Leuk dat je meedoet met Crazy for CAS
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen