woensdag 14 januari 2015

scheidingskaartje

Vanmorgen heb ik een kaartje gemaakt met een ander thema dan gebruikelijk. Een kaartje om te vieren dat een scheiding en de daarbij behorende financiƫle zaken eindelijk definitief rond is. Eindelijk het oude leven los kunnen laten. Tijd voor een nieuwe start. Gevierd met een gebakje en een kaartje hoort daar dan wel bij.

De achtergrond heb ik gestempeld met de I love lace stempel en zwarte inkt. Het witte papier met stipjes is een oude lijn van Stampin' Up!. De pijl heb ik gemaakt met de What's Up! punch. Deze heb ik twee keer gestempeld en heb bij 1 pijl de schuine hoeken eraf gesneden. Toevallig is deze punch nu extra goedkoop te koop. Deze staat namelijk in de weekly deals van deze week. Het tekststempeltje heb ik gemaakt met de stempel Good greetings die ook extra goedkoop te bestellen is. De houten figuurtjes had ik nog op voorraad.


groetjes,
Cynthia

6 opmerkingen:

 1. Apart om zo'n soort kaartje te maken. Hij is erg leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je het thema mooi vertaald in je kaartje!

  Groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kaartje geeft precies weer zoals het is. Echt prachtig verwoord......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap om het zo te maken en te verwoorden. Dat het nieuwe start goed mag zijn. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou dat heb ik echt nog nooit eerder gehoord dat een 'afgehandelde' scheiding reden tot een feestje is. Maar goed, toch fijn dat ieder verder met z'n eigen leven kan. Ik vind je kaart ook zeker geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen