woensdag 28 januari 2015

verhuiskaartje

Op het blog de Creatieve Zebra is er een challenge met het thema nieuw. Ik vond het wel leuk om iets te doen met het huisjes stempeltje van de "You brighten my day" stempelset uit de Sale-a-bration folder. Tijdens de Sale-a-bration mag je bij je bestelling vanaf 60 euro een cadeau uitzoeken uit de folder. Bij iedere 60 euro 1 cadeau. 

Ik heb er een verhuiskaartje mee gemaakt.
Het huisje uit deze set kan je met de "What's up" pijl pons ponsen. De achtergrond heb ik gemaakt met de stempel World Map. Hier overheen heb ik wat stipjes gestempeld met de gorgeous grunge set. Het labeltje heb ik geponst met de note tag punch. Deze komt overeen met het label stempeltje in de You brighten my day set. De sterretjes zijn ook gemaakt met die set. Het autootje is gemaakt met de travel stempelset get away.

Het papier dat ik hiervoor gebruikt heb, kan je ook kiezen als cadeautje bij aankoop van 60 euro. Hoe hoger de bestelling hoe meer cadeautjes je uit mag zoeken. Wel een hele goede reden om nu een bestelling te plaatsen.

Sale-a-bration stempelset You brighten my day.


En verder.....


 
 


groetjes,
Cynthia


5 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Leuk kaartje, Tof dat je meedoet met DCZ en suc6..

  grtjs
  Claudia
  DT De Cretieve Zebra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje, het achtergrondje is waanzinnig!!!
  Leuk dat je meedoet met onze challenge.
  Dank voor je inzending.

  Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk kaartje! Wat zijn die SU spullen toch geweldig leuk...misschien toch maar eens een keer wat gaan bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Als je ooit wil bestellen, is de Sale-a-bration periode wel het beste moment omdat je mooie cadeaus uit kan zoeken. Zitten leuke gratis stempelsets bij. Sale-a-bration duurt tot eind maart, dus je hebt nog wel even.

   Verwijderen