donderdag 31 december 2015

Sky is the limit, bloghop
De laatste dag van 2015 is begonnen. Ik sluit dit jaar af met een kaartje voor de bloghop van de demonstratrices van Team Utopia. Deze bloghop wordt gehouden om de producten in de voorjaarscatalogus en de Sale-a-bration folder te promoten. Deze gaan beide 5 januari in. Tot die tijd mogen we nog niet veel meer laten zien dan gemaakte projecten. Jullie moeten dus nog even geduld hebben, maar kunnen ondertussen wel genieten van al het moois dat er tijdens deze bloghop voorbij komt. 

Ik heb mijn kaart gemaakt met een stempelset sky is the limit uit de Sale-a-bration folder. Naast de voorjaarscatalogus is het namelijk straks ook weer feest. Het is sale-a-bration. Tijdens de Sale-a-bration mag je bij iedere 60 euro die je bestelt uit de lopende catalogussen een gratis artikel uitzoeken uit de Sale-a-bration folder. Deze staat vol met stempelsets, papier en meer leuks. Bestel je voor 120 euro, dan mag je 2 cadeaus uitzoeken. En bij 180 euro... nou jullie snappen het wel. Dus kom 5 januari nog even langs voor de link naar de nieuwe catalogus en geef op tijd je bestelling door. 10 januari gaat de eerste verzamelbestelling de deur uit.


Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een SU-per 2016. Tot volgend jaar.Jullie zijn hier gekomen via het blog van Ingrid Heijnen-Hermens en hoppen nu door naar het blog van Petra Timmer. Veel plezier met hoppen.

groetjes,
Cynthia

10 opmerkingen:

 1. Fijne Uiteinde, en een goed begin toegewenst!!!
  Mooie voor mannen kaarten , of stijl volle kaarten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gemaakt, ik vind deze set ZO gaaf, jij hebt het weer anders gedaan, leuk met de wolken en de zon. Ik heb je kaart al gepint zodat ik hem nog eens terug kan zien. Fijne jaarwisseling groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk is die gratis set he?! Je laat er ook echt een leuke kaart mee zien. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gelukkig nieuwjaar daar begin ik maar even mee. ik wens jullie een super goed 2016 toe.
  je kaart is eeg leuk geworden
  fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ! Een creatief 2016 voor jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk deze set..... weer eens wat anders en leuk voor mannen.
  Mooie uitwerking.
  gelukkig 2016 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie uitwerking met deze SAB set.

  BeantwoordenVerwijderen