dinsdag 14 februari 2017

Happy birthday

Je hebt van die dagen. Ren je rot en nergens tijd voor. En als je toch even tijd hebt, heb je geen zin, fut en inspiratie. Zo vliegen de dagen voorbij zonder dat ik iets heb kunnen doen. Maar ik zag net de challenge op het blog lift challenge en die was zo leuk, dat ik besloot daar toch iets mee te gaan doen. Van uitstel komt afstel, dus maar gelijk wat stempels gepakt. En weer die bijtjes hè. Even heb ik nog overwogen om ze een gekke kleur te geven, maar ik vind geel zwart gewoon een leuke combi, dus heb ik het maar gehouden zoals het hoort. De tekst is gemaakt met de set Happy Celebrations. Geprobeerd hiermee de bonuspunten binnen te slepen door het kleurverloop in de tekst.
Het origineel is van Chrissy Larson.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Happy celebrations.


Dragonfly dreams.


Crazy about you.


Sale-a-bration set Avant-garden.
(gratis bij besteding van 60 euro gedurende de Sale-a-bration.


Deze kaart is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia


6 opmerkingen:

 1. Supermooie lift, Cynthia! Heel erg leuk die bijtjes en ja.. die horen gewoon in de kleuren die bij ze passen. Heel mooi gedaan, ook je tekst. Dank je wel voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi gelift, en wat de kleuren betreft, dat herken ik. Bij moet alles ook 'kloppen'. Mooi ook de tekst, enne, je bent snel zeg! Heerlijk dat je inspiratie kreeg! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi zeg, echt waar! Elke keer als ik een creatie met die stempelset voorbij zie komen bij een ander, krijg ik weer spijt dat ik 'm nog steeds niet aangeschaft heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een schitterende lift heb je gemaakt. Ik ben ook dol op die bij uit de Dragonfly Dreams. (staat nog op mijn verlanglijstje :-) ) Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie lift! De bijtjes (of hommels?) zijn inderdaad superleuk, en het geel is perfect voor deze kaart.

  BeantwoordenVerwijderen