woensdag 15 maart 2017

Hope your birthday is sprinkled...

Vanmorgen om 7:15 is het grove geweld hier in huis begonnen. Muurtje eruit, muurtje erin. Dus dat was vroeg op staan. Vandaag kan ik niet veel doen. Maar ik denk toch ook niet dat het me lukt om op mijn gemak te gaan stempelen. Gelukkig is het me gisteren nog gelukt om iets te doen. Want daar heb ik de komende week waarschijnlijk geen tijd meer voor. Ik heb een layout gemaakt. Maar die komt later. Vandaag een kaartje gemaakt met de set Cool treat en het bijpassende papier Tasty treats.




Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Bundel Cool treats.
Mallen en stempels ook los verkrijgbaar.


Tasty treats.





Dit kaartje is gemaakt voor de challenge op het blog van hobbywinkel "de Egel". Thema etenswaren. En voor de challenge verjaardagskaart met strik voor het  Sc@p-cards challenge blog. Normaal maak ik voor iedere challenge een aparte inzending, maar deze vond ik wel leuk om te combineren.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia




6 opmerkingen:

  1. Hoi Cynthia,
    Wat een prachtige mallen en stempelset van SU, jij bedenkt ook altijd van die aparte modellen, wat is dit gaaf met de labels en strik ertussen! Jammer dat je niet wat dichterbij me woont, zou best een workshop bij mij thuis willen, maar denk niet dat jij richting Hoorn eo komt! Binnekort naar Rijswijk en hoop dat SU daar staat en ik deze leuke stempelset kan aanschaffen.
    Dankjewel voor je prachtige inzending naar ons Challenge blog Cynthia dit word enorm gewaardeerd en succes, ook met de verbouwing!
    Groetjes van Gerie en DT SCC

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je berichtje. Inderdaad Hoorn is wat ver. Haha, maar Rijswijk is te doen. Weet niet of er iemand van Stampin' up! staat. Maar stempels op voorraad hebben ze dan niet want dat mag niet van Stampin' up!, dus dan moet het toch besteld worden voor je. Hou daar wel rekening mee. Mocht er niemand staan, kan ik het altijd voor je bestellen.

      Verwijderen
  2. Wat een mooie kaart heb je met deze leuke setje gemaakt.
    Heel leuk modelletje.
    Fijn dat je meedoet met de etenswaren challenge bij De Egel.
    Groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart Cynthia
    en wat heb je hele mooie mallen en stempels gebruikt toppie gemaakt hoor !
    ook dikke mercikes voor de mooie inzending op ons scrap-card blog
    en veel succes met de verbouwing
    fijne avond liefs DT Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Cynthia
    Heel gaaf vind ik je kaartje met dat leuke Design Papier en de manier waarop je de labels hebt gebruikt, het is een supermooie en vrolijke kaart.
    Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen