donderdag 23 maart 2017

New home

Afgelopen dagen waren pittig. We hebben lange dagen gemaakt. Begonnen alle dagen om 8 uur en zijn doorgegaan tot minimaal 18:00. En dat ga je dan goed voelen. Tot overmaat van ramp begon het halverwege de verbouwing ineens te regenen in de woonkamer en gang. Lekkage in de badkamer. Dat konden we er ook nog wel even bij hebben. Maar het harde werken is beloond. Het is klaar. En echt netjes geworden. Iedereen heeft een andere kamer gekregen. Na 12 jaar slapen wij weer op een slaapkamer i.p.v. op de zolder tussen de rommel. Ronan en Quinn hebben nu hun eigen zolder. En de rommel, die zie ik lekker niet meer. Vandaag had ik dan voor het eerst even tijd om wat te doen. En ja hoor, dan wil het niet lukken. Ik heb twee kaarten gemaakt maar echte toppers zijn het niet. Geen idee waar het aan lag. Misschien toch nog een stukje onrust in mijn hoofd wat nog op moet lossen. 

Deze kaart heb ik nog voor de verbouwing gemaakt. Het kaartje is gemaakt het papier Carried away. Een papierset die alleen tijdens de Sale-a-bration gratis is te bestellen bij een bestelling van 60 euro. Let op! de SAB periode loopt bijna af. Op=op.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

4 opmerkingen:

  1. Ik vind deze kaart wel goed gelukt hoor! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Dit was nog een kaartje van voor de verbouwing. Toen was ik nog in de stemming. ;) Die andere heb ik nog niet op de foto gezet.

      Verwijderen