dinsdag 4 juli 2017

I love you, get the message?

Zo, toen was het even een paar daagjes rustig. De kinderen hebben inmiddels al een soort van vakantie. Ronan doet nog alleen nog maar leuke dingen. Survival, boogschieten, bbq e.d.. Morgen laatste feestdag en dan is het voor hem vakantie. Quinn heeft al sinds woensdag vrij. Maar die hield de boel nog een beetje in spanning. Want die zou vandaag te horen krijgen of hij van de mavo door mag naar de havo kans klas. En vandaag kwam dan eindelijk het verlossende telefoontje. Hij krijgt de kans om komend jaar te laten zien dat hij de havo aan kan. Hij mag op havo niveau verder. Moet hij wel volgend jaar wat meer leren dan hij nu heeft gedaan. En dan zit het schooljaar er alweer op. 6 weken dikke pret. En voor mij weinig tijd om creatief bezig te zijn. En er zullen minder blogberichten geschreven worden. Ik ga even op een laag pitje, op de waakvlam. 

Vandaag een kaartje met de set Message in a bottle. Ik vond deze set zo grappig. Zeker in combinatie met de Seaside shore stempelset.


Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Message in a bottle.


Seaside shore.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart Cynthia, gaaf dat je in die lege fles kunt stempelen. Gave stempels ook.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja...6 weken vakantie. Ik vrees dat ik ook op een lager creatief- en blogpitje verder ga komende weken :-(
    Grappig dat je juist vandaag een heel leuk kaartje met deze stempelset laat zien. Het is een set die me nog totaal niet opgevallen was in de catalogus, maar die ik sinds vanmiddag wel op mijn lijstje heb staan nadat ik 'm bij Miranda zag staan. Ik vind je kaart erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen