donderdag 29 juni 2017

pocketpage Oostenrijk

Vandaag eens geen kaart, maar een pocketpage. Wij zijn dol op de bergen. Mijn doel is alle Alpenlanden te bezoeken. En daar gaan we altijd op zoek naar onze "big 3 van de Alpen". Steenbokken, Alpenmarmotten en edelweiss. En dan willen we indien mogelijk wandelen tot een gletsjer. Alleen vorig jaar is het niet gelukt omdat we in een gebied zaten dat te laag was. Dat was wel even tegenvallen hoor. De hoge bergen die er waren, waren niet bereikbaar. Dit jaar gaan we naar Dalmatië. Dus ook dit jaar geen "big 3", geen gletsjers en almhutjes. We gaan wel wandelen in de bergen (Nationaal park Paklenica). Maar volgend jaar..... dan moet ik toch echt weer de Alpen in. Waarschijnlijk de Julische alpen. Of de Franse alpen. Hmmm lastig.

Deze foto's zijn genomen in de omgeving van Kitzbühel. Ondanks dat we maar een week op vakantie waren. En 3 van de 4 gezinsleden 5 dagen buikgriep hadden, hebben we veel gezien. Machtig mooi om dan tegen de avond de steenbokken tegen te komen. En de baby Alpenmarmot. Zo mooi. Maar nog zeldzamer is om dan op de allerlaatste dag toch nog een edelweiss plantje te zien. We hadden de hoop al opgegeven. Want ondanks dat we heel wat kilometers wandelen, zien we die niet altijd. Tijdens al onze lange wandelingen proberen we even een pauze te nemen op een alm. Genieten van een beker koude melk. Want dat is toch wel het leukste van Oostenrijk. Iets wat we in de bergen van Zwitserland en Italië miste.

Ik heb voor deze pocketpage gebruik gemaakt van het papier Whole lot of lovely.Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Whole lot of lovely.


Labeler alphabet.


Hand lettered alphabet.Tree rings.


Graceful garden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten