dinsdag 15 augustus 2017

Thinking of you

En dan zijn er ineens 5 weken voorbij. 5 weken zonder blogbericht, zonder kaartje of andere creatie om te laten zien. De tijd is voorbij gevlogen. Eerst heerlijk op vakantie naar Kroatië, Dalmatië. Wat hebben we een geweldige tijd gehad. We vonden Istrië al mooi, maar Dalmatië nog veel mooier. Een combinatie van zon, zee, aan de voet van het Velebit gebergte, heel veel ongerepte natuur met wolven en beren (niet gezien helaas), veel bloemen en ondanks de hoge temperaturen zo mooi groen. Iets minder oude dorpjes dan in Istrië, maar daardoor ook veel minder druk. We hebben zoveel moois gezien. Veel gewandeld. O.a. een wandeling van 6,5 uur door de bergen met 36 graden door het Nationaal park Paklenica. Maar ook gewandeld in het noordelijke gedeelte van het Velebit gebergte wat een klein beetje lijkt op de Alpen. Natuurlijk de watervallen van Krka gezien. Zadar, Sibenic. Onder water veel mooie vissen gezien (en door Ronan met zijn verjaardagscadeau, een action cam op de foto gezet). En nog veel meer moois. Ook diverse keren de binnenlanden ingetrokken. Helaas is daar de ravage die de oorlog in de jaren '90 heeft aangericht nog goed te zien. Spookstadjes en dorpjes met half ingestorte huizen, waar dan nog een enkel huis bewoond is. We hebben op paden gereden die aan beide kanten afgezet zijn met linten met de tekst "mines". Grote gebieden zijn na al die jaren nog steeds onbegaanbaar door landmijnen. En bij een heel mooi riviertje stond een bord met alle raketten en handgranaten afgebeeld die we vooral maar beter niet op konden raken als we die vonden. Al met al een vakantie die op ons een diepe indruk heeft gemaakt. Toen was ik 5 dagen thuis en moest ik als de bliksem aan de slag aan een nieuw project voor Cards&Scrap wat voor mijn vertrek naar Duitsland weer op de post moest zijn. Net op tijd heb ik het kunnen verzenden. Het gaf wat stress, maar daarna kon ik heerlijk even uitrusten op de camping. Niet veel gedaan, want ik merkte echt dat ik nog aan het bijkomen was van de lange rit en alle inspanningen in Kroatië. Vakantie is voor ons echt niet uitrusten. Naar Duitsland heb ik wel wat stempels mee kunnen nemen. Maar echt veel fut had ik niet. In totaal 3 kaarten gemaakt. Waarvan ik er maar 1 echt mooi vind. Nog een weekje dan gaan de kinderen weer naar school. Dan kom ik vast weer tot rust en komt de creativiteit wel weer terug. Eerst even puinruimen van wat er afgelopen weken allemaal is blijven liggen.

Omdat het vandaag van dat heerlijke weer is, een passend kaartje. ;) Gemaakt met de mooie herfstbladeren uit de bundel Colorful season. En de achtergrond stempel Tree rings.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Bundel Colorful seasons,
Stempels en mallen ook los verkrijgbaar.


Tree rings.


Deze kaart is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
2 opmerkingen:

 1. Ha die Cynthia,
  Dat klinkt als een prachtige en heel bijzondere vakantie! Ik snap dat zoiets indruk maakt, van die landmijnen en granaten, raketten. Ik ben lang geleden in de buurt van Ljubljana geweest, zo lieflijk en mooi, wandelen door de bossen en bergen. En nu zou ik er niets herkennen denk ik, dor de oorlog daar....
  Je kaart is heel mooi en ik begrijp dat het herfstig is? Ik ben oo IJsland en we hebben nu 6 dagen zon. Iets dat ik me niet had voorgesteld bij IJsland. Het is overweldigend mooi hier!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heerlijke, bijzondere en mooie vakantie en wat een prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen