donderdag 31 januari 2019

Goodbye Stampin' Up!

Afgelopen anderhalve maand heb ik het even rustig aan gedaan. Om meerdere redenen. De kerstperiode was natuurlijk een drukke periode. En na een enorme hoeveelheid kerstkaarten gemaakt te hebben, was ik ook een beetje kaarten moe. Ik dacht in het nieuwe jaar lekker verder te gaan. Helaas liep het anders. Nekklachten, rugpijn en sinds afgelopen week ook de griep gooide roet in het eten. Ik heb wel wat gedaan, maar niet meer dan het noodzakelijke. Ik was gewoon te moe van alles. Maar dat gaf me wel extra veel tijd om na te denken. Wat wil ik nu precies. 

Ik wil eigenlijk al een paar jaar meer tijd vrij maken voor scrapbooking. Maar dat komt er gewoon niet van. Daarnaast kost het behalen van mijn omzet bij Stampin' Up! me steeds meer moeite. En na 5 jaar demo zijn, kan ik mezelf sinds een paar maanden niet meer motiveren om hiermee door te gaan. Maar ja, de stempels vind ik wel erg leuk. Dus ja, ga ik door, ga ik niet door. Dat was de grote vraag. Nog druk aan het twijfelen, kwam er ineens een oproepje van het Dutch Dares designteam waar ik lid van was. Zullen we na een stop van 2 jaar weer verder gaan met de challenges. Het team was enthousiast, de deelnemers zijn enthousiast. De eerste challenge staat op de planning. In februari gaan we weer twee keer per maand een scrapbook challenge lanceren. Dat was net dat duwtje dat ik nodig had. De keuze is gemaakt. Ik stop met Stampin' Up!. Geen druk meer. Ik heb genoeg stempels op voorraad om nog leuke kaartjes te maken. En tussendoor heb ik ook tijd om layouts te maken.

Maar ja, dan is het wel even slikken als het zover is. Vanmorgen kreeg ik nog een herinnering van facebook. Een mijlpaal van 5 jaar Stampin' Up!. Maar ach, mocht ik het toch teveel missen, kan ik zo weer instappen. Het is geen definitief afscheid. Gewoon een tijdelijk adempauze tot ik weer zin heb om er vol voor te gaan. 

Natuurlijk heb ik mezelf nog wel even een afscheidscadeautje gegeven. 3 stempels die ik nog graag wilde hebben. De stempels Best bunny, So hoppy en de achtergrond stempels crackle paint. Met die drie stempels heb ik deze kaart gemaakt.  


Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

5 opmerkingen:

 1. Nou, als ik dat zo allemaal lees, is het best goed dat je tijd kreeg om na te denken, ook al was de reden daarvoor niet zo leuk. Soms heb je dat even nodig. En als ik het goed begrijp stop je met SU en ga je verder in het DT van Dutch Dares. Ik ben benieuwd, zal je blog in de gaten houden!
  Je kaartje is erg leuk en slim om jezelf en afscheidscadeautje te geven ;-) Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk afscheidscadeautje. Heb je na 5 jaar wel verdiend. En wij houden contact. Het is geen afscheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I was just reading about the pressure of the pyramid selling methods. There is ot always a profit to be made. I am glad you took off the pressure and will still share your wonderful creativity.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele begrijpelijke beslissing. Het gaat uiteindelijk toch om het plezier wat je uit je hobby haalt en soms kan een verandering als deze je weer veel nieuwe inspiratie geven. Ik vind je kaartje superleuk, gaaf idee om de crackle als water te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen