woensdag 6 februari 2019

Dutch dares challenges, liefde

Vanaf vandaag zijn we officieel weer gestart met de challenges van Dutch dares. Vanaf nu niet meer op ons blog, maar op facebook. Klik hier om naar de groep te gaan
Twee keer per maand komt er een nieuwe challenge online. De eerste woensdag van de maand een thema challenge. En de derde woensdag van de maand een schets challenge. We hopen dat iedereen enthousiast mee gaat doen. Het helpt mij in ieder geval om mijn scrapbook spullen en mijzelf weer af te stoffen. Inmiddels heb ik al 2 layouts gemaakt. En dat was wat hoor. Ik wist werkelijk waar niet meer wat ik had. En als ik het wel wist, wist ik het niet meer te vinden. Ik heb er enorm veel zin in. Ik hoop jullie ook. 

Het thema van de maand februari is......hoe kan het ook anders. Liefde.

Dit is mijn layout geworden. Een foto van inmiddels 19,5 jaar geleden. Nog een half jaartje en dan zitten we aan de 20.

groetjes,
Cynthia

4 opmerkingen:

 1. Mooie layout. Denk dat ik ook mijn scrapbook talent weer eens ga aanspreken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je doen. Het is zo leuk om de reacties op de Dutch dares doorstart te lezen. Zoveel mensen die een tijd niet gescrapt hebben, willen toch weer beginnen.

   Verwijderen
 2. Heel mooi! EN ik vind dit heel knap. Ik ben een echte kaartenmaakster en heb geen idee hoe aan een LO te beginnen en hoe bewaar je het? Hang je het op, of wordt het een album?

  BeantwoordenVerwijderen