donderdag 14 februari 2019

You make me happy

Het lukt me op dit moment nog niet echt om het creatief bezig zijn op te pakken. Ik zou willen zeggen dat ik het te druk had, maar dat is het niet echt. Ik kan gewoon nog niet echt op gang komen. Ik zit niet helemaal stil hoor. Ik heb van de week 3 condoleance/sterkte kaarten gemaakt die ik moest versturen. Maar deze vind ik te persoonlijk om te laten zien. Ik heb nog wel genoeg andere dingen om te laten zien, maar het bloggen schiet er helemaal bij in op dit moment. Misschien moet ik maar een vaste blogdag inplannen. En dan gelijk meerdere blogberichten voor die week inplannen. Ach, het moet ook allemaal geen verplichting worden. Misschien dat ik van de week even kijk of ik nog een leuke challenge kan vinden om zo weer in de mood te komen. Tot die tijd blijft het een beetje stil van mijn kant vrees ik.

Dit kaartje heb ik alweer even geleden gemaakt. Het kaartje is niet zomaar tot stand gekomen. Er ging een klein dramaatje vooraf. Ik had het kaartje helemaal in mijn hoofd zitten. Maar toen ik het ging uitwerken, was ik ineens niet meer zo zeker van mijn zaak. Ik vond het toch niet zo. Maar oké, het kon er mee door. Tot ik mijn inktdoos uit mijn handen liet vallen. Natuurlijk met de inkt op de kaart. Ik was er gelijk klaar mee. De volgende dag ben ik met het rondje met het poesje verder gegaan. Al het andere heb ik weg gegooid. Helemaal opnieuw begonnen. En nog steeds vind ik het niet echt een leuk kaartje. Maar dat komt ook omdat ik het poesje een beetje te poezelig vind. Het is niet helemaal mijn ding.

 

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

2 opmerkingen:

  1. Wat een superleuke kaart.
    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel lief kaartje! En zeker moet je geen druk voelen bij een hobby. Gewoon lekker bezig zijn. Dat is het belangrijkste!

    BeantwoordenVerwijderen