zondag 3 november 2019

A merry little wish.....

En dan is het alweer november. Jarenlang voor mij de maand dat ik met zelf de uitdaging aan ga om iedere dag een kerstkaart te maken. Een paar weken geleden kreeg ik al de vraag of ik dat dit jaar ook zou gaan doen. Ik twijfelde toen al. Ik heb er gewoon geen energie voor. En dan kost het teveel moeite, gaat het me teveel tegen staan. Toch vond ik het jammer om met deze oude traditie te breken. Dus dan misschien toch maar doen? En dan ineens bedenk je je dat het alweer de derde is en dat ik dus al 2 dagen verzaakt heb zonder dat ik het door had. Misschien is dit gewoon het teken, dat ik maar gewoon mijn best moet doen om zoveel mogelijk kaartjes te maken zonder me er druk om te maken. 

Dit kaartje is gemaakt met een hele oude stempelset en pons. Festival of trees. De sneeuwvlok is gemaakt met de set Holly jolly greetings.
Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,

Cynthia

1 opmerking:

  1. Je kaart is prachtig! En je moet nooit iets doen in ene hobby die je teveel energie gaat kosten. Dan begint het op werken te lijken en en hobby heb je om energie op te doen...

    BeantwoordenVerwijderen