woensdag 1 april 2020

Dutch dares challenge, Super

Vandaag is het alweer de eerste woensdag van de maand. Tijd voor een nieuwe dare op de facebook pagina van de Dutch dares. In een tijd van binnen zitten heeft het thema van de maand april ineens een hele andere betekenis. Het thema sport(ief) kan ineens heel anders uitvallen. Doordat de sportscholen gesloten zijn en we verplicht binnen moeten zitten, zie ik dat veel mensen ineens buiten gaan sporten of actief bezig zijn. Veel mensen gaan hardlopen, wandelen, fietsen of buiten fitnessen. Grijp deze periode aan om je oude of nieuwe sport of sportieve bezigheid eens vast te leggen. Het Dutch Dares team heeft al heel wat mooie voorbeelden gemaakt. Doen jullie ook mee met de Dutch dares?

Dit is mijn layout van Ronan en Quinn die samen een badmintontoernooi gespeeld hebben. Iets wat ze tot een jaar geleden nooit deden. Dat zou echt oorlog op de baan worden. Maar sinds vorig seizoen zijn ze er achter gekomen dat ze best productief samen zijn. Wederom een tweede plaats gehaald.
groetjes,
Cynthia

1 opmerking:

  1. Ik had jou layout al bewonderd op Instagram. Ik vind hem echt tof. En leuk dat het vrede op de baan is. 🤣. Dat speelt een stuk fijner. Ik hoop dat alles goed gaat bij jullie in deze moeilijke tijd.

    BeantwoordenVerwijderen