maandag 11 maart 2013

Disney store

Als ik ooit zou gaan emigreren is het naar Disneyland. Voor iets anders zal ik Nederland niet verlaten. Aangezien die kans erg klein is, blijf ik hopen dat we ooit een leuk bedrag in de lotto winnen. Zodat we nog 1 keer terug kunnen naar de magische wereld van Mickey en zijn vrienden. Nog een keer terug naar die heerlijke droomwereld. En als ik dan toch aan het dromen ben, dan droom ik dat het leuke bedrag dat ik ga winnen, groot genoeg is om ook even heerlijk los te gaan in die vreselijk leuke Disney winkeltjes i.p.v. van buitenaf te genieten van de leuke etalages.
 
De layout is gemaakt naar aanleiding van een schets op elke kaart een feestje uitdaging #177. Een schets met als optie shoppen.
 
 
 
 
groetjes,
Cynthia
 

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie layout! Prachtig gedaan.. Leuk he dat dromen.:) Zo droom ik ervan dat ik ooit genoeg geld heb om een reis te maken naar een ver land en daar met dolfijnen te gaan zwemmen:)!
  ~Liefs Else-Marie~

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige shopping layout naar aanleiding van de schets Cynthia! Super gedaan...
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige LO heb je gemaakt!! Super hoe je de sketch hebt verwerkt, helemaal tóp! Gezellig dat je meedoet bij EKEF deze week! Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow schitterende layout heb je gemaakt zeg knap hoor hoe je de sketch hebt verwerkt. Leuk dat je hebt meegedaan bij EKEF.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke layout is dot geworden zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke lay out Chynthia! Ben er zelf ook al geweeest en wil er nu nog graag een keer heen met de kids... Bedankt voor het mee doen bij Elke kaart een feestje!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave layout, leuke 'disney'kleurtjes en weer zo'n leuke mickey erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw... vind 'm prachtig, wat een originele uitwerking van de schets en dan ook nog de optie shoppen erin verwerkt, helemaal leuk !!!

  Bedankt voor het meedoen aan onze uitdaging.

  Groetjes Aletta
  Elke Kaart Een Feestje

  BeantwoordenVerwijderen