woensdag 19 maart 2014

Dutch Dares schets #81


Het is alweer tijd voor een nieuwe schets op het blog van Dutch Dares. Dit keer eentje met 3 foto's. Voor mij een hele kluif want, ik scrap niet zo vaak meerdere foto's. Maar dat is het leuke aan challenges. Ook eens doen wat je normaal misschien niet zo snel zou doen. En soms denk je dan, moet ik vaker doen.

Deze foto's zijn genomen tijdens de jaarlijks paaseierhindernisloop in Gentingen. Met een ei en lepel over een hindernisbaan. Hoe ouder de kinderen worden, hoe kleiner de lepel. En de volwassenen moeten met een ei op een theelepeltje lopen en dat terwijl ze halverwege het parcours nog een glas schnaps naar binnen moeten werken. Met deze paaseierhindernisloop hebben Ronan en Quinn al heel wat prijzen in de wacht gesleept....petten, shirts, uurtje skelteren of een pizza met een drankje. Nog even en dan mogen ze weer. 

Ik heb gebruik gemaakt van het papier Fresh Prints Designer series (blz. 33). inkt real red en de kleur baked brown. De stempelset gorgeous grunge en de stempelset perfect pennants (bladzijde 27).
De basis voor deze layout was onderstaande schets.

Hebben jullie ook zin om deze schets uit te werken? Doe dan gewoon eens mee, maak kans op een leuke RAK of een maandje meedraaien als gastdesigner.

groetjes,
Cynthia


1 opmerking:

  1. Een heel leuk lootje is dit en wat grappig
    die eierloop. Leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen