zaterdag 1 maart 2014

For you

Na een flink aantal stoerdere kaartjes dit keer een lief kaartje met bloemetjes en een vlindertje. Het kaartje is gemaakt met de petit petals stempelset en de bijbehorende punch (bladzijde 33). Voor 26,25 krijg je de stempelset voor op een clearblok en een punch en kan je oneindig veel mooie bloemen maken. Voor het vlindertje heb ik gebruik gemaakt van de stempelset Papillon Potpourri. Dit is een set met 6 verschillende heel mooie gedetailleerde vlindertjes. Deze kan je uit ponsen met de elegant butterfly en bitty butterfly ponsen.


Verder heb ik gebruik gemaakt van het papier Fresh Prints Designer series (blz. 33), inkt "real red en bermuda bay"  en de kleur baked brown. De stempels die ik hiervoor gebruikt heb is gorgeous grunge en chalk talk stempelset. Deze laatste heb ik uitgesneden met chalk talk dies.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge "spring is in the air" op het blog SU-per challenges.

Zijn jullie inmiddels al enthousiast geworden over de spullen van Stampin' Up!. Geniet dan nog even van het voordeel van de Sale-a-bration. Bestel voor 60 euro en zoek een mooi cadeau uit de sale-a-bration folder. Je voordeel kan dan oplopen tot 23 euro. Van mij krijg je er dan nog een mooie jaarcatalogus vol met leuke ideetjes en een voorjaar/zomer catalogus bij.

groetjes,
Cynthia

5 opmerkingen:

 1. Een feestje als je zo'n kaart in je brievenbus vindt. Gaaf kaartje. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtig kaartje. Prachtige combinatie van de kleuren met de bloemen. Bedankt voor het meespelen met SU-per Challenges.

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk lente kaartje, super!

  Gezellig dat je meedoet met onze SU-per challenges.

  Groetjes Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie vrolijke kaart! Bedankt voor het meedoen bij SUper challenges! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen