zaterdag 24 mei 2014

Spring


Een foto genomen in Duitsland waar veel paarse velden met hop staan. Even de auto aan de kant en poseren maar. Dit ging niet van harte bij de mannen, maar het is zo mooi om te zien. Ze moesten er maar aan geloven. Da's pech zo'n scrappende moeder. ;)

Deze layout is o.a. gemaakt met stempels die je gratis kreeg gedurende de Sale-a-bration. Helaas zijn die dus niet meer te koop. De andere materialen nog wel.

Gebruikte kleuren inkt, pool party, summer starfruit, gumball green en wisteria wonder. Natuurlijk ook gebruik gemaakt van de stempel gorgeous grunge voor het spat effect. Want daar kan ik echt niet meer zonder. De vlinders zijn gemaakt met de stempelset papillon potpourri (123759) en geponst met de bijbehorende ponsen bitty butterfly (129406) en Elegant butterfly (127526).  
Zijn jullie geinteresseerd in een workshop of demo? Omgeving Rotterdam Oost, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel? Kijk dan verder op de demo/workshop pagina of neem via mail contact met mij op.

groetjes,
Cynthia

1 opmerking:

  1. Een prachtige layout Cynthia!! Enneh...wat je zegt is heel herkenbaar. Mijn dochter poseert ook niet altijd van harte voor haar scrappende moeder :-)

    BeantwoordenVerwijderen