woensdag 28 mei 2014

Cool down (Dutch Dares goes cards&scrap)

Eindelijk is het zover. Eindelijk mag ik vertellen dat de dames van het design team van Dutch Dares in de Cards & Scrap staan. Het was even afwachten hoeveel ruimte we zouden krijgen, hoe groot zouden al onze layouts worden afgedrukt. Sinds vorige week weten we het. Cards & Scrap nummer 14 is uit. Eindelijk weten we dat het artikel 6 pagina's groot is. Iedere layout is een halve pagina groot afgedrukt. Oh wat ben ik trots om mijn mannen op deze manier op papier terug te zien.

En wat staat er verder in? Onze nieuwe dare met als thema grid (ruitjes). Normaal stelt 1 van ons een leuke RAK ter beschikking. Maar dit keer valt er nog een prijs te winnen. Dit keer kan je gewoon een jaarabonnement winnen op het blad Cards&Scrap. En de winnende layout, komt ook nog eens in de Cards&Scrap te staan. Is dat geen geweldige prijs? En als je al een abonnement hebt, geen nood je abonnement wordt gewoon omgezet naar een gratis abonnement. Wat je daarvoor moet doen, lees je op het blog van Dutch Dares.

Voor mijn bijdrage van de dare heb ik natuurlijk gebruik gemaakt van de producten van Stampin' Up!. Het papier is uit de lijn "I am me". Een super leuke vakantielijn met fototoestellen en andere stoere prints. Waaronder het gele grid papier. Op een vel wit cardstock heb ik gestempeld met de kleuren inkt die bij de lijn horen. Calypso Coral, Pool Party en So Saffron. Met de chevron border punch (voorjaarscatalogus pagina 26) heb ik stroken geponst. Deze achter de foto gestoken en vastgeniet. De binnenkant van deze chevron borderstroken heb ik links en rechts op de layout geplakt. Verder wat gestempelde en houten sterren erbij. De journaling is uitgeprint en ook scheef opgeplakt. Aan de foto een pijltjes clip (hung up cute clips)

En als je na het zien van mijn layout enthousiast geworden bent van de gebruikte materialen op mijn layout....al deze producten kan je gewoon bij mij bestellen.


En hoe ziet dat eruit in een tijdschrift? Nou zo..... Het is echt een heel mooi stuk geworden. In ruil daarvoor maken wij graag wat reclame voor Cards & Scrap. Speciaal voor de Dutch Dares heeft Cards&Scrap een leuke aanbieding om nu kennis te maken dit super leuke blad vol inspiratie. Klik op onderstaande link om naar de aanbieding te gaan.

http://www.ikmaakkaarten.nl/abonnementen-3/profiteer-nu/?naam=Dutch+Dares&partnernr=1449#HOBBYPRF,,ACTIE,1449

groetjes,
Cynthia

7 opmerkingen:

 1. Gaaf, Cynthia!! Zijn je mannen ook trots ;-)?

  XXXJenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nou niet echt. Ronan zei zelfs...had je geen betere foto kunnen nemen? Maar ze hebben beide al vaker in de krant en intermediair gestaan. Misschien vinden ze een knutselblad te min. ;)

   Verwijderen
 2. Leuk he om je werk (en je kinderen) in het blad te zien staan! Ik vind het ook elke keer een feestje als ik mijn werk terug zie in c&s! En dat we nu met zn allen erin staan....zo gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super wat een pracht lootje heb je gemaakt
  Chyntia en wat leuk dat we dit in de Cards
  en Scrap nog eens kunnen bewonderen.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige LO, Gefeliciteerd met je publicatie. Altijd iets om trots op te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super gave LO heb je gemaakt en wat een mooi artikel is het geworden.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat gaaf!! Ik denk dat ik nu speciaal deze uitgave gaat halen. Ik wil zeker meedoen met de actie alleen al om in de cards and scrap te staan lijkt me geweldig. En je heb een gave lay-out gemaakt zeg!! Top!! Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen