donderdag 19 november 2015

kerstkaarten challenge, dag 19 stapelen met sneeuwpoppen.Op het moment dat je denkt, ik weet het niet meer. Ik heb al mijn stempels al een keer gebruikt en alle trucjes al een keer toegepast. Dan komt er gelukkig een leuke challenge voorbij. Dat trekt mij dan uit dat dipje. Het verplicht me dan om nog eens op een andere manier naar mijn stempels te kijken. En zo ook de nieuwe liftchallenge #96.  Na het zien van de challenge dacht ik. ok, sneeuwpoppen hoeven niet altijd naast elkaar te staan. Die kan je best stapelen. Toch? En zo is het toch gisteren toch nog goed gekomen met het 19e kaartje. 

Weten jullie nog leuke challenges waar ik mijn inspiratie uit kan halen? Nog minimaal 12 kaarten te gaan. 
Ik heb gebruik gemaakt van de bundel snow place. De sneeuwpop stempels zijn ook los te koop voor diegene die goed kunnen knippen. 


De sneeuwvlokken zijn gemaakt met de set Wonderland.


En de tekst uit de set Winter wishes.


groetjes,
Cynthia


10 opmerkingen:

 1. Oh oh, wat baal ik. Net de kaart geplaatst voor de challenge. En wat zie ik. Iemand is met dezelfde stempelset aan de slag gegaan. Echt waar, toen ik deze kaart ging maken, stond deze kaart er niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch vind ik 'm leuk en origineel! En ik vind jouw kaart sfeervoller door de zachte kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ik de kaart nog eens goed bekijk, is hij toch wel iets anders. Ik heb echt een stapel sneeuwpoppen gemaakt en zij meer een border van sneeuwpoppen en pinguin. Maar voor mijn gevoel is mijn missie mislukt.

   Verwijderen
  2. Kan me je gevoel wel voorstellen maar de kaart is echt geen kopie hoor.... Ik vind hem super goed gelukt!! Blij mee zijn en trots op zijn!

   Verwijderen
 4. Jouw kaart is wel heel anders dan de mijne Cynthia, leuke kleurencombi heb je gekozen! Superleuke set is het inderdaad!
  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja toen ik van de schrik bekomen was, dacht ik ja, hij is toch wel anders. Maar als ik het geweten had, had ik voor deze challenge toch iets anders uitgezocht. En inderdaad, de set is geweldig.

   Verwijderen
 5. Jouw sneeuwpoppenrand is zeker anders en ook al zo leuk! Soms kom je allebei op eenzelfde idee, dat kan toch! Juist leuk om de verschillende inbreng te zien dan. Dank je wel weer voor het meedoen en wat leuk dat de liftkaart je uit je dipje trok! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee om die sneeuwpoppen zo te gebruiken. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moest idd wel gelijk aan de kaart van Marit denken, maar gebeurt ons dat allemaal niet eens een keer? Dat je net iets hebt gemaakt waar je blij van wordt en dan zie je net ziet op Pinterest voorbij komen ofzo. Ik zou me er niet druk om maken. Deze heeft echt een eigen gezicht en ik vind de gestapelde sneeuwmannetjes erg leuk! Dank je wel daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen