donderdag 16 maart 2017

You & me

Workshops scrapbooking en kaarten maken, datum in overleg. Voor meer info kijk op de pagina demo's en workshops. Bestellen van artikelen? Eerste verzamelbestelling verstuur ik op 1 april. Wil je toch eerder bestellen, dan kan dat. Er komt dan 5,95 verzendkosten bij.

Wat was ik blij dat ik de layout challenge op het blog Scrapplezier zag. Eindelijk een keer een challenge die me dwingt om te doen waarmee ik begonnen ben. Scrapbooking. Nog steeds zo leuk om te doen, maar door tijdgebrek en gebrek aan ruimte om de layouts op te slaan komt het er gewoon niet zoveel meer van. Maakte ik vroeger 250 layouts per jaar, mag ik blij zijn al ik nu aan de 25 per jaar kom. En dan voor een groot gedeelte layouts gemaakt voor publicatie in Cards & Scrap. Dus ben ik eergisteren enthousiast met deze challenge aan de slag gegaan. Een kleuren challenge met iets van materiaal van Kaisercraft. Ik heb een oude papierlijn gebruikt die toevallig in de kleuren van de challenge was. Verder heb ik gebruik gemaakt van de bundel Dragonfly dreams en de set Timeless textures.

En zoals altijd na het maken van een layout, neem ik me weer voor om meer layouts te maken. Maar ja, daar zal wel niet veel van komen vrees ik. Voorlopig staat de teller voor dit jaar op een zielige 3. 
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie. 

Dragonfly dreams.Timeless textures.woensdag 15 maart 2017

Hope your birthday is sprinkled...

Workshops scrapbooking en kaarten maken, datum in overleg. Voor meer info kijk op de pagina demo's en workshops. Bestellen van artikelen? Eerste verzamelbestelling verstuur ik op 1 april. Wil je toch eerder bestellen, dan kan dat. Er komt dan 5,95 verzendkosten bij.
Vanmorgen om 7:15 is het grove geweld hier in huis begonnen. Muurtje eruit, muurtje erin. Dus dat was vroeg op staan. Vandaag kan ik niet veel doen. Maar ik denk toch ook niet dat het me lukt om op mijn gemak te gaan stempelen. Gelukkig is het me gisteren nog gelukt om iets te doen. Want daar heb ik de komende week waarschijnlijk geen tijd meer voor. Ik heb een layout gemaakt. Maar die komt later. Vandaag een kaartje gemaakt met de set Cool treat en het bijpassende papier Tasty treats.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Bundel Cool treats.
Mallen en stempels ook los verkrijgbaar.


Tasty treats.

Dit kaartje is gemaakt voor de challenge op het blog van hobbywinkel "de Egel". Thema etenswaren. En voor de challenge verjaardagskaart met strik voor het  Sc@p-cards challenge blog. Normaal maak ik voor iedere challenge een aparte inzending, maar deze vond ik wel leuk om te combineren.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
maandag 13 maart 2017

Celebrate

Afgelopen dagen hebben we pittige dagen gehad. Zowat het halve huisraad is al verhuisd van de ene kamer naar een andere kamer. De zolder is half leeg. Ons bed is verplaatst. We kamperen op dit moment in ons eigen huis. Woensdag komt de aannemer voor zijn deel aan de verbouwing. Het opsplitsen van de zolder zodat Ronan en Quinn daar kunnen gaan slapen. Wij verhuizen naar beneden naar Ronans kamer. En Quinns kamer wordt een werk/rommelkamertje. Als de muur geplaatst is, zal niets meer staan waar het eerst stond. We zijn nog lang niet klaar, maar het begin is er. Door al het zware werk, lukt het me niet om even lekker te stempelen. Laat staan om een blogpost te schrijven. Nu de voorbereiding is gedaan en we even niet verder kunnen, wil ik vandaag toch wat gaan doen. Ik hoop dat er iets uit mijn handen komt, want in mijn hoofd is het net zo'n chaos als in mijn hoofd. Maar eerst wil ik een kaartje laten zien dat ik al weken geleden heb gemaakt. 

Het kaartje is gemaakt met de kleuren Sweet sugar plum, Smokey slate en Early espresso.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Happy Celebration.

Bundel balloon adventures.
Stempels en mallen zijn ook los verkrijgbaar.


Gorgeous grunge.


Dit kaartje is net als veel van mijn kaartjes te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthiadonderdag 9 maart 2017

Nailed it!

Wilde ik gisteren eindelijk eens even lekker gaan stempelen. Alles klaar gezet, komt Quinn thuis. Met een deel van zijn spatbord onder zijn snelbinders. Mam, mijn fiets is weer eens stuk. Grrr. Dus mijn jas maar aangetrokken en kijken of er nog iets te redden viel. Het deel wat nog op de fiets zat verwijderd, een kilo drek ervan af gewassen en toen kijken wat het probleem was. Popnagels afgebroken. Met een tang heb ik de oude popnagels verwijderd. En toen Ronan lief aangekeken of hij me wilde helpen met nieuwe popnagels erin doen. Toch handig zo'n kind op een technische school. Je bent nooit te oud om te leren. Had niet geweten wat ik met dat apparaat aan moest. Al met al een hele middag aan het klussen geweest, maar het zit er weer netjes op. Vandaag maar een leuk kaartje gemaakt voor Ronan. He nailed it!. Heeft ons weer flink geld bespaard.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge #115 op het blog Lift Challenge. Het is lastig om de kaart op de foto te zetten. Door de spiegeling van het licht komt de kaart helaas niet zo goed over. Ik heb met zwarte Stazon inkt en de stempel Hardwood gestempeld op een sheet voor de overhead projector. Ik had namelijk geen kant en klaar sheet. En volgens mij is er niemand meer die zo'n ding gebruikt, kan ik de sheets mooi gebruiken om te knutselen. En zeg nou zelf, zelf een sheet maken is ook gewoon leuker.

Ik heb de kaart eerst gemaakt zonder touwtje omdat het origineel ook zo is. Maar bedacht me dat ik ooit hele leuke bedeltjes gekocht voor projecten voor Ronan. Wil nog een keer een layout maken met al zijn schoolprojecten. Maar voor dit kaartje kan ik er wel eentje missen.Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Hardwood.


Bundel Nailed it.
Stempels en mallen ook los verkrijgbaar.


StazOn.


Groetjes,
Cynthiadinsdag 7 maart 2017

Twinkle, twinkle little star

Ik heb van die dagen dan heb ik het gewoon te druk. Te druk met dingen, maar ook te druk in mijn hoofd. De laatste twee weken is dat het geval. Volgende week gaan we verbouwen en daar moet veel voor gebeuren. Maar ik heb ook gewoon de rust niet om even lekker iets te stempelen. Het creative ontbreekt gewoon even. Gelukkig lukt het me nog wel om tijdens de zeldzame vrije uurtjes nog iets te doen waar ik niet teveel bij hoef na te denken. Ik maak dan veel dingen zoals doosjes, labels, wikkels voor Fracor (cadeauwinkel voor zelfgemaakte cadeautjes). Mijn envelope punchboard draait overuren. Voor fracor heb ik ook leuke kaarsen bestempeld met de stempelset Moon baby. En toen ik toch bezig was met de kaarsen heb ik gelijk maar een kaartje gemaakt. Dit keer met een decorative mask als achtergrond
De kaarsen zijn binnenkort te koop bij Fracor. En het leuke is, de opbrengst gaat voor een gedeelte naar goede doelen.Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Moon baby.


Watercolor pencils.


Hearts en stars decorative masks.Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia

woensdag 1 maart 2017

Party on!

Dit kaartje heb ik al even geleden gemaakt, maar nog niet laten zien. Aangezien er de laatste dagen weinig uit mijn handen komt, kwam het goed uit deze nu te laten zien. Morgen hoop ik echt wat rust en tijd te hebben om mijn stempeltjes te pakken.

Dit kaartje maken was veel werk, maar het was ook ontzettend leuk om hem te maken. Het is een doorkijk kaartje met pailletten en rondjes uit de perforator.  Het transparante gedeelte is een kaartzakje. Deze heb ik op maat geknipt en dicht geplakt. De kaart is gemaakt met de bundel Balloon adventures. Het papier is de lijn Pop of pink.
Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie. 

Balloon adventures.


Pop of pink.

Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia