dinsdag 27 februari 2018

From the heart.
Zo dat was even een lange time out. Er is veel gebeurd afgelopen twee weken. Quinn is inmiddels geopereerd aan zijn maag/slokdarm. Hij heeft 4 dagen in het ziekenhuis gelegen en is die dagen goed verwend met de kaarten en natuurlijk de kleine cadeautjes die erbij hoorden. Ik ben alle dagen en nachten bij hem gebleven. Dat was wel erg fijn. Hij lag in het Sophia kinderziekenhuis op een eenpersoonskamer. Op de kamer stond ook een slaapbank waar ik op kon slapen. Het was een soort hotelkamer. Alleen dan wel een hele rumoerige. Met heel veel bliepjes en piepjes van de infuuszakken en morfinepomp. En er was 24 uur inloop. Om de 2 uur stond er weer een verpleegkundige in de kamer om infuuszakken te vervangen en controles te doen. En net als ik dan weer sliep, ging er weer een infuus af. Omdat Quinn er op lag of zo. Aaaaaaah, ik was versleten toen ik thuis kwam. En dat heeft echt wel een week geduurd voordat ik weer een beetje energie terug kreeg. Maar toch was het heel fijn dat ik bij hem kon blijven. Zeker toen ineens zijn bloeddruk zakte naar 39/85 en de dokter er snel bij gehaald werd. Dan is het toch fijn dat je er bent.  

Inmiddels gaat het met Quinn steeds een stukje beter. Hij moet nu langzaam het eten op gaan bouwen. Dat loopt nog niet echt lekker, het eten zakt moeizaam door en halverwege de maaltijd is het over en uit en gaat er niets meer door. Maar er zit wel vooruitgang in. Het herstel heeft gewoon tijd nodig. Gelukkig heeft hij nu vakantie. Kan hij nog even aansterken, want oh wat is hij mager geworden. Het was al magere Hein, maar nu helemaal.


Doordat ik niet helemaal lekker in mijn energievelletje zat afgelopen tijd heb ik weinig gedaan. Vandaag vond ik dat ik maar eens wat MOEST doen. Zin had ik niet. Inspiratie ook niet. Dus maar een challenge opgezocht. Werken met een opdracht geeft me dan in ieder geval een houvast. Gekozen voor de kleuren challenge op het blog Dutch Card Lovers. Hele mooie kleuren. En ik heb ook gelijk maar wat met de foto gedaan. Een vogeltje op een tak. Het resultaat is niet echt geweldig, maar alle begin is moeilijk. Ik heb in ieder geval iets gedaan vandaag.

De kaart is gemaakt met de set Petal palette. Ik heb het ingekleurd met de Stampin' blends. Ik heb zelf de Engelse stempelset gekozen. Maar wisten jullie dat deze ook te koop is in het Nederlands. Klik hier voor de set "In de bloemetjes zetten" in het Nederlands.

Gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Klik op de foto's voor meer informatie.

Bundel Petal palette.
Stempels en mallen ook los verkrijgbaar.


Stampin' blends.Dit kaartje is net als veel van mijn kaarten te koop voor 1,50 en wordt geleverd inclusief enveloppe.

groetjes,
Cynthia
6 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers. Beterschap voor je zoon, wat akelig allemaal, ik hoop dat hij snel weer de oude is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het beter gaat met je zoon. Zorgen moet je gehad hebben, hopelijk knapt hij snel op! Je kaartje is zeker erg lief, mooi is het vogeltje op de tak. Dank je wel dat je meedoet met DCL, Cynthia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst beterschap voor je zoon heftig allemaal hoor wel fijn dat je bij hem mocht zijn. Sterkte met het herstel. Prachtig kaartje is het geworden en fijn dat je hiermee even je zinnen kunt verzetten. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjonge, dat is allemaal best heftig. Heeft toch altijd impact op jou en je gezin. Dan kan ik me goed voorstellen dat je weinig energie hebt. Fijn dat het herstel van Quinn in de lift zit, al gaat het niet zo snel.
  Je kaartje is wel heel mooi! Inderdaad prachtige kleuren!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig gaat het al wat beter met Quinn na zo'n zware tijd! Ik begrijp best dat je dan even geen zin of inspiratie hebt maar persoonlijk vind ik het kaartje erg mooi geworden! grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen